打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我們的仇人

怪就怪你自已咁天真啦,咁易比人呃,仲要得個「講」;P
回復 支持 反對

怪就怪你自已咁天真啦,咁易比人呃,仲要得個「講」;P
極限 發表於 6-1-2010 22:15

超!你好嘢!
回復 支持 反對

如題,19678+流料,大家任殺唔嬲~全三國最識昆人錢
開紅?no problem~~~個死人19678用咗我3玉50金,大家見到佢,就殺啦~最好幫我叫佢比返D錢我,
我儲咗3個月,佢同我用哂...[[onion_77]] 仲有個死人流料~一出城就殺,唔該各 ...
手乂臂 發表於 4-1-2010 12:40

同意

19678  同   流料  

都係             柒             中             之        霸  [[onion_48]]

我見到佢地都係會追住黎殺 [[onion_48]]
回復 支持 反對

算LA 出得黎行, 預左要還
回復 支持 反對

呢位哥仔,我們一同打死19678吧~
回復 支持 反對

流料 出名d,副本唔組佢入隊。佢幫你拉怪要你地一齊無得玩。
回復 支持 反對

講真,,,19678廢唔緊要- -..最重要係佢好廢....行過都要 邀你同佢PK.. 講左唔得閒 仲要邀...

佢e家金人..串啦...輸左又要  懶lv  又懶物又懶物 ...  流料.. 唔洗講啦..見到 勇者軍 .. 見一次殺一次...

赤壁 最柒 : 流料,,,19678

樓上俾19678昆的人..::佢點昆你??
回復 支持 反對

其實打機打到犯眾憎有咩為呢
雖然要世界得返好人就冇乜可能...
但人不犯我 我不犯人
以前三國時期....出師都要有名先得架嘛...成日用三國個陣通街都係戰亂黎做借口
無端端去殺人同人地做緊任個陣去殺人.....
對我黎講....係一個不可原諒的行為
回復 支持 反對

19678真係滅仇....?佢係咁ge人咩...?
回復 支持 反對