查看: 2280|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 呢兩個月將會出咩新Game...

呢兩個月將會出咩新Game...

唔知道呢兩個月會出咩Game呢...

MHF ... 我凈係諗到呢隻

唔知道仲有咩Game會出呢
回復

MHF 隻Game 唔知有幾多人會玩封測呢a_a

推推

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
風之雲 -5 連貼

查看全部評分

回復 支持 反對

咩國家?????
回復 支持 反對

10-22         梦幻诛仙         公测
10-20         梦幻星球         技术封测
10-20         江湖行         技术封测
10-16         新龙骑士OL         公测
10-16         MKZ-军魂         三次封测
10-16         群英赋         封测
10-16         Monkey OL         二次封测
10-16         易三国         技术测试
10-16         沧海         首次封测
10-15         龙腾世界         技术封测
10-15         刀剑英雄2         公测
10-15         王者三国         二次封测
10-13         勇者传说         魔幻公测
10-10         西西三国         公测
10-10         晶铁之门         技术封测
10-02         秦伤         终极内测
9-30         问天OL         完美内测
9-30         仙剑神曲         技术二测
9-30         六道OL         二次封测
9-29         炼狱online         终极内测
9-29         昆仑OL         无码测试
9-29         西游记OL         终极封测
9-29         梦幻迪士尼         开放性测试
9-28         苍穹         荣耀内测
9-28         吞食天地2OL         体验测试
9-28         闪投部落         压力测试
9-28         纳雅外传         终极封测
回復 支持 反對

10-22         梦幻诛仙         公测
10-20         梦幻星球         技术封测
10-20         江湖行         技术封测
10-16         新龙骑士OL         公测
10-16         MKZ-军魂         三次封测
10-16         群英赋         封测
10-16         Monkey OL         二次封测
10-16         易三国         技术测试 ...
Sl0veR 發表於 4-10-2009 15:32

全國服 囧
回復 支持 反對

全國服 囧
小朋友你好 發表於 4-10-2009 15:44

香港太小Online Game la!
你睇大陸幾多Online Game分司la!
回復 支持 反對

香港咁多間公司我覺得gameone代理的game算係比較好
回復 支持 反對

小朋友你好 發表於 4-10-2009 16:28

我都覺. 為SDG呢隻game都搞左好多野,而且唔似gamaina般那麼呃錢..
回復 支持 反對

小朋友你好 發表於 4-10-2009 16:28

gameone代理?我覺得間間都唔多好~
gameone代理個勁舞團我都日日lag死,我玩韓國勁舞團反意超順!
回復 支持 反對

台灣都有game出架,例如:
MHFO               10月8日   CB
奇夢之星Online   10月9日  CB
神諭之戰           10月12日 CB
星空幻想 Online  10月7日  CB  http://ttr.lager.com.tw/
等等~
回復 支持 反對