樓主: bbman233615
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新~Another Day (槍game)+申請教學

我喺http://www.google.com/ko打주민등록번호840402尋找到一個網係會彈出叫你開or下載嘅野 個野個名3堯晦啗.txt 你用瀏覽器開e個野再將語言轉番做韓文就見到有好多個名同IDfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg file:///C:/Documents%20and%20Settings/Celia/%E6%A1%8C%E9%9D%A2/3%E5%A0%AF%E6%99%A6%E5%95%97.txt file:///C:/Documents%20and%20Settings/Celia/%E6%A1%8C%E9%9D%A2/3%E5%A0%AF%E6%99%A6%E5%95%97.txt

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
JSN -5 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

隻game好爽,不過韓國人玩槍game有一手真係,同韓國人玩要好小心,佢地開槍好準
回復 支持 反對

d 人仔好似halo-.-
回復 支持 反對

你地係GAME到叫咩名啊?我係GAME到叫GNDirve
得閒call下我,我多數時間都玩狙擊手的
我仲想問下點解無異型/怪打的(新手任最後果D呢),點解我搵唔到的?
回復 支持 反對

我申請到啦,原來用IE8同埋Firefox都係唔得的,一定要用IE7以下+埋APP先得的
qq396390978 發表於 10-7-2009 13:41

唔係wo,我係ie8申請到><
我終於申請到喇
y92250119 發表於 10-7-2009 14:46
樓主,,.安裝果陣洗吾洗用aPP?

樓主比過個身份證我thx-_-''之前果個未夠18歲玩吾到,,
ID: nakuz233615
password: bbman233615   呢個id都未夠18  你試下就知~
Luk 發表於 10-7-2009 13:13

lol,sorry,我唔小心俾左個小童id你, 已經pm左(y92250119, Luk) sorry
yes,最好用app安裝,如果唔係可能d亂碼令你load唔到某d程序
ID: nakuz233615
password: bbman233615
lol sorry, lee個都係用左小童id, lol sorry, removed
我到想 要  >
sin24031277 發表於 10-7-2009 13:14
14# bbman233615
我要牙= =pm比個我
呀魂 發表於 10-7-2009 12:45

PM左, plz check your 短消息

你地係GAME到叫咩名啊?我係GAME到叫GNDirve
得閒call下我,我多數時間都玩狙擊手的
我仲想問下點解無異型/怪打的(新手任最後果D呢),點解我搵唔到的?
qq396390978 發表於 10-7-2009 20:22

我仲咪玩><,
有冇人可以同我試下lee隻新槍game
http://www.joinsection8.com/  
我想睇下係hk 有冇ip block(因為我唔係住係hk)
回復 支持 反對

唔係wo,我係ie8申請到><

我仲咪玩><,
有冇人可以同我試下lee隻新槍game
http://www.joinsection8.com/  
我想睇下係hk 有冇ip block(因為我唔係住係hk)
bbman233615 發表於 2009-7-10 04:38 PM

樓主你叫人試果隻GAME我開頭入個網仲以為係決地戰將啊,入到去睇多幾眼原來唔係-_-不過D網好似決地果D真係,我都係玩多排E隻GAME先去試,我玩左6~7場升左2個軍階,D槍又平真係唔錯,打一場有550EXP左右好好升,你都快D玩啦
回復 支持 反對

lol升得好fast,
d 人係里面係ma好勁???
回復 支持 反對

點解我開ac果陣打乜id佢都話我錯-.-?
回復 支持 反對

入面d人勁唔勁要睇佢地會唔會合作,同睇地圖係咩
有d地圖一旦有2~3個人先行拿下主路的守位就好難打到落
有d地圖好睇個人能力
不過有得打怪就好啦,唔洗同人打咁緊張
回復 支持 反對

點解我開ac果陣打乜id佢都話我錯-.-?
呀魂 發表於 11-7-2009 01:20

唔明,係個korea id 唔得,定係打username果到唔得?

入面d人勁唔勁要睇佢地會唔會合作,同睇地圖係咩
有d地圖一旦有2~3個人先行拿下主路的守位就好難打到落
有d地圖好睇個人能力
不過有得打怪就好啦,唔洗同人打咁緊張 ...
qq396390978 發表於 11-7-2009 01:31

有冇人知道要點樣诱明?,我見D人可以诱明??
教學果D怪好恐佈,係咁向住個頭咬= =
要點樣同人打怪? ??
回復 支持 反對