打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 還我熱舞ONLINE及其他跳舞網遊一個公道

e個世界有咁多e d不平事
唔明點解樓主可以為隻game開post~..~
回復 支持 反對

十卜啦   樓上有人可能會覺得樓主kai 有人覺得無聊  
但係樓主講得沒錯  呢加真係有好多唔識野 只係識扮野既人咁樣講
姐係好似「無林xxx」(同音)咁 佢好明顯係金融改 d人就話佢抄天龍
我一聽到咁講 就好唔据啦  點解?? 因為d人唔知頭唔知路就係到鬧
有d game係香港出先 唔=係外國出先  好似熱舞/勁舞團咁
熱舞<---可以話係古老跳舞game  玩法都係同好多單機跳舞game  一樣
勁舞團<----好明顯就係玩法唔同  
就係呢點  就唔係抄  但係我仲係唔明點解咁多腦有問題既朋友話佢係抄
回復 支持 反對

好無聊既post,佢要講係抄咪由佢囉
你都識講係小朋友.你開左呢post.佢睇到
d小朋友都係一樣覺得係抄
回復 支持 反對

原帖由 MR_M 於 2008-9-12 14:28 發表

唉.係咪衰呢.
1出聲比人插.講野前唔該用下腦*
樓主講既我同意.
之前出唯舞港板已經有人話係抄勁舞.
玩法唔同都可以話抄-0-?
跳舞game就係抄-0-?
難道話極速快車手係抄光線飛車 - -?

世上六十憶人抄我心跳
回復 支持 反對

樓主幾多歲呀
想d野同講野都好像個細佬更
佢地要講你都左唔到佢地
你開post都多如
回復 支持 反對

原帖由 灼﹏眼 於 13-9-2008 16:48 發表
樓主幾多歲呀
想d野同講野都好像個細佬更
佢地要講你都左唔到佢地
你開post都多如

首先...這跟年齡沒關係,再者..小朋友能打出這樣的文章?...
你所打的字...老實說,要一點時間去理解
的確,別人想就說甚麼..我們管不到
最少可以將錯誤的觀念消除...
最後,這post不是多餘的...
回復 支持 反對

原帖由 Ka武 於 13-9-2008 15:31 發表
好無聊既post,佢要講係抄咪由佢囉
你都識講係小朋友.你開左呢post.佢睇到
d小朋友都係一樣覺得係抄

d小朋友睇左post點諗沒關係
我相信好多人同樓主一樣
唔据 難聽d講
我地只係講出我地既不滿
回復 支持 反對

邊個抄邊個都好 都係 GAME 一隻 邊隻風格style 多d 多人d 有品d 咪玩邊隻lol (就個人而言)

不過樓主 話 某某game 台歌多果勁舞~ 勁舞是韓國的 不是台灣做主歌不奇怪(無意話你,只想說你這個打錯了)

不過你係要嘈的話 可以 嘈賣 nnnnn年前 的跳舞街!(話抄勁舞 不如抄e隻@@) ! ps 那隻呢~唔知你聽過味呢 ( 算是始祖嗎 )

抄不是王道~ 隻game 做得好 自然有人玩~~ 你唔洗怕隻game 係比人抄 or 抄人而汁粒
回復 支持 反對

勁舞團就係多潮童

仲知係跳舞game都話抄勁舞
回復 支持 反對

雖然唔係太鍾意勁舞不過你就因為人地GE無知
就發晒脾氣咁係到發瘋講道理~
熱舞單機版一早出左!韓國勁舞個陣時都未測試!點抄啊!你抄我地就真
一睇就知你係熱舞d人啦  
人地講咩咪有佢囉~唔通你可以殺左佢咩
就算比你開左個post係到講咁又點
香港有句話叫
意見接受思想照舊
你認為講一講就可以要佢地收聲啦咩
仲有呢到據我所知係叫新game測試團
唔係 青山發瘋室  再講樓上都有人提到
熱舞點都算係老game  咁做咩係到開post呢
要發瘋就行遠d 唔好係到亂咁吠
不過睇落你都係打機打到入晒神果堆
所以都係意見接受思想照舊吧?