查看: 4010|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[evo 2@4][精彩有SAVE DL]4分04城,7分雙帝,14分正亨,23分闊,結果出人意表

我2P文明係法,1P拜,戰略係佢拜推我闊

一開始我2分封,3分49秒100K,上騎士推1P帝先,5分11 150K,5分59 200K,1P 6分拜,而我地7分雙帝

打打下我就14分正亨利,18分600,22分800,23分闊埋,都諗住WIN倒架啦

合左冇耐就開始比人圍@@"期間殺左3P,1P不幸被圍死,而我33分1000K,52分1400埋

1P死左我繼續比人打緊啦,佢地分別係4P 4+3帖,5P格,6P神弓,7P日本首,8P不列格

我半守半攻,62分4P俾我攻死左,65分5P死埋

74分一次偷襲8P死左,果時7P(哥人+首),6P(羅)

我去攻7P,咁岩6P又去攻7P,7P不幸死亡

我既塔果時都3M血,6P未爆,諗住必死

最後係點.....我相信都冇人估到= =,睇SAVE吧

如果呢場係比賽,我應該有幾多分@@"?睇完先好答我,.唔係答唔到

[evo 2@4][精彩有SAVE DL]4分04城,7分雙帝,14分正亨,23分闊.rar

520.01 KB, 下載次數: 67

評分

參與人數 1樂點 +21 收起 理由
亂世之奸雄 + 21 睇漏亨+破2000

查看全部評分

回復

難以置信....

檔你放去SAVE區,我唔受理
回復 支持 反對

14分亨?
咁既29圖都敢囉出黎
証明你面皮異常厚
1p咁都比人打死
証明佢都係29

唯一可取係23分闊
我諗你都係del剩23分闊
其餘個d扔落資源回收筒
聰明人先睇到:wow,太神了,受小的一拜..

回復 支持 反對

原帖由 『翼』 於 26-7-2008 23:26 發表
14分亨?
咁既29圖都敢囉出黎
証明你面皮異常厚
1p咁都比人打死
証明佢都係29

唯一可取係23分闊
我諗你都係del剩23分闊
其餘個d扔落資源回收筒
聰明人先睇到:wow,太神了,受小的一拜..

搵日做多次4:03城我睇
搵日做多次7分雙帝我睇
搵日做多次14分亨我睇
搵日做多次23分闊我睇
搵日做多次破2000k我睇
搵日做多次1殺5我睇
搵日做多次32750血塔贏我睇
ps:以上既野唔該同一場做晒佢,2@4唔該^^等你好消息

唉,認真講句啦,2 @ 4 14分亨唔慢架啦,唔好搵你ffa果d12分亨黎呢度比
ffa快城食晒7家冇難度啦,差在對手出得夠唔夠快啫
回復 支持 反對

我聲明先..我唔係串咀同吹水,唔信可以當冇睇過

我之前玩2@4可以2~3分上到城,之後屈兵屈全場大家可想而知幾快上到帝
不過上帝時間我就唔記得了,應該5分左右帝,不過只係我帝,隊友好似係城
之後15~20分鐘上到6LV兵屈全場[唔記得係鐵定書]
全場圍我地都冇用,之後30~35完場

回復 支持 反對

原帖由 牛油 於 27-7-2008 01:00 發表
我之前玩2@4可以2~3分上到城,之後屈兵屈全場大家可想而知幾快上到帝
不過上帝時間我就唔記得了,應該5分左右帝,不過只係我帝,隊友好似係城
全場圍我地都冇用,之後30 ...

咁快100kill?
要3分城你一定3分半有100kill.
2分城唔駛講沒可能,1年前都可能得..
要做到沒圍既能力其實都唔係難..
係要小小實力+運氣...
原帖由 『玩』” 於 27-7-2008 00:02 發表

搵日做多次4:03城我睇
搵日做多次7分雙帝我睇
搵日做多次14分亨我睇
搵日做多次23分闊我睇
搵日做多次破2000k我睇
搵日做多次1殺5我睇
搵日做多次32750血塔贏我睇
ps:以上既野唔該同一場做晒佢,2@4唔該^^等 ...

所以叫你del剩張闊
2000kill我沒試過嗎?
我沒睇save,唔知你up乜,11

回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

你真係牛皮燈籠.
我明樓主up乜!
佢意思叫你同一場做哂樓主所有野,但每樣野都要勁過樓主先來串樓主吧!
樓主你是這意思嗎?
當然如果單計每一項目,樓主不一定最勁,如果要做齊上述所有野,同一場內,可能樓主已經係最勁果批!
回復 支持 反對

原帖由 hihi1919 於 27-7-2008 02:35 發表
你真係牛皮燈籠.
我明樓主up乜!
佢意思叫你同一場做哂樓主所有野,但每樣野都要勁過樓主先來串樓主吧!
樓主你是這意思嗎?
當然如果單計每一項目,樓主不一定最勁,如果要做齊上述所有野,同一場內,可能樓主已經係最勁 ...

你真係不慬幽默
唔明我up乜?
如果版主+佢咁多分
我係碼要攞番5-8分
咁你明未?
回復 支持 反對

原帖由 牛油 於 27-7-2008 01:00 發表
全場圍我地都冇用,之後30 ...

2-3分城:(你唔係para架可?我有興趣睇下你點升wo)
5分帝個人帝:夠快城5分帝係有可能既
15-20分個人lv6?13分1000kills嗎?合野都要時間呢

睇黎你一係高手中既超高手,一係就一位吹水小朋友
回復 支持 反對

原帖由 『玩』” 於 27-7-2008 11:36 發表

2-3分城:(你唔係para架可?我有興趣睇下你點升wo)
5分帝個人帝:夠快城5分帝係有可能既
15-20分個人lv6?13分1000kills嗎?合野都要時間呢

睇黎你一係高手中既超高手,一係 ...

3分城到(除左3分50後)要5分帝唔難的
前提要佢3分城到
睇黎佢一係高手中既超高手,一係就係好耐沒玩過evo,唔知而家時勢而串人既中高手

講明先,我同2p係有比人圍的
只係圍唔死2p而我死左
我信2p既守法係高手黎
唔同單方面既sm場
仲有咁快城你要幾分封o.o

回復 支持 反對