查看: 5682|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

一埸兵堡+圖(與揚揚大戰的1埸)

[[bao_29]] 見有幅圖~唔好浪費~貼一貼~(25分完)
由於玩個檔入面有bug牆~打左6埸...贏幾多輸幾多不便講了..
如果有人問~都可以講講既><
雖然我已經叫不要玩石牆...~但最後亦玩石牆了...
所以隊入面1個人...影左一張~而且個埸我地都認為有得打(其實仲有1or2埸可打)
只係影度1張~大家見諒~因為當初並冇打算post出來
文明....(跟地圖位)  1象2哥德3維4呀茲
                                 8條7奴隸6中國5馬雅
你地可能呢個檔係咪有徵兵同馬速快10%呀?
我想講~1p玩呢個檔既目的就係為左冇徵兵同快馬速10%
佢有百幾個兵堡檔..諗住玩1個最有保證,,,而石牆呢個bug
講明就已經夠...最緊要都係冇徵兵同馬速10%
大家覺得呢埸有冇得打....25分鐘又做唔做到???
d文明真係比1234p屈哂??
其實揚揚都幾勁...26分出村...大家一齊討論下...
附件可以唔洗理((我失敗品來的))~上個link睇就夠

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
亂世之奸雄 + 5

查看全部評分

回復

25分鐘出村
果然神手
回復 支持 反對

斗膽問一句, 揚揚是跟朋友一齊的嗎? 定係佢個人拉3個人玩?
再者 敢問 樓主同你既朋友 能以高手自居嗎?.........

之前聽某人講,   其實揚揚不算勁,
勁的 就不用靠FRIEND了=D;
呢個人 無謂透露,   我也有些心癢想跟揚揚來一場-_-...
回復 支持 反對

揚揚同chun789chun都好勁嫁
成日同人3打4都贏
回復 支持 反對

[quote]原帖由
回復 支持 反對

原帖由 感恩 於 20-5-2008 17:37 發表

不要看時間出村就說誰是神
有時沒記錄檔你不知是甚麼一回事.

說不定是被圍
因為有人救  但對面又不斷出  一堡不損
你見過有人26分  1500kills了嗎?
這也不是強  是有人送分而已
我有檔  要參詳一下嗎= =?
...

東也是玩的其他1人= =
我諗佢會明的...

(說不定是被圍
因為有人救  但對面又不斷出  一堡不損)呢2句~唔太明你想講乜
回復 支持 反對

即係比人狂攻唔死咁
....
回復 支持 反對

唔係唔想殺~殺哂3件佢就出村...
象同佢換...無計...估唔到佢會起城牆姐...
回復 支持 反對

team 2
有得玩

加上8p 文明好
1 快帝
2可克1p2p3p
3城堡射箭勁  防守ok
4team 2 有5p6p 弓箭文明
...............

5可能team 2 有人肯打字 有交流既 自然合作得好

回復 支持 反對

點解張圖會出左街既?

樓主你係邊個-0-?
回復 支持 反對