查看: 9419|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2008年UE sectionE戰後討論

下面投票果度打錯, 第2個應該係  [[[幾舊野]]]

大家覺得今次task1 過左500字之後會點扣?
請投票@@

我好淆因為我作到超曬字><

task2就ok淺!過到20分!

單選投票, 共有 13 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

死刑啦當然= =
我都寫左500多少少就收筆
反正我覺得大部分point 都寫左入去, 唔值得take risk...
回復

如果真係死刑, 500多少少都冇左成個conclusion嫁啦wor.

同埋今年佢只係話about500, 而唔係longer than500(安慰自己-.-")
回復

about 500 , 你唔好寫到成600-700,佢都會原諒你ge
回復

我諗佢話about 500words係500字多d囉~
我諗佢會比到550words~
但係多過就一定88~
我都係作左500左右
回復

其實penality都係想禁止你地玩copy and paste同埋寫廢話....佢點會真係數你幾多字丫...你寫大隻d又有可能會ar大版d,好難judge....我覺得佢行死刑,都係determined by 睇你篇野主觀上長唔長,同埋多唔多廢話.
回復

不會吧... 61分, 怕且600字都寫唔中得晒.
07 paper 無見過, 朋友話佢寫"not more than 500 words", 多左死刑無法啦, 今年用about 500 words, 大約不會來真的吧?
真的來死刑的話... 大概就真的要死了... 我寫到是4頁, 最後才看到about 500 words 的字樣 XD
回復

如果唔整, 摩打手分分鐘寫千幾字大包圍, 要內容不要實分...
我覺得你寫到600-700,真係唔係"about"
而又當照改,我覺得唔公平lor
回復

我聽我個ue miss話
好多改卷都係數行數估有幾多字= =
(幾多行就唔知
回復

我好q 憎呢d 限字數
都唔g出paper條友有冇病
寫得多又唔改寫得少又冇pt[[bao_35]]
回復