打印 上一主題 下一主題
收起左側

睇你mc攞咩grade 93-01 +phy chem bio 96-07 ans=.=

等我睇睇先...........
回復 支持 反對

多謝分享
非常有用~
回復 支持 反對

睇睇先...
有冇 02 - 07?
回復 支持 反對

我想知 07 phy %...
我paper 1同2 都係 89,同88%....要A係咪好 "炆"水...定係完全無可能[[tk_02]]

仲有07 chem average A係錯幾多題...我見好多題都2x,3x % 人岩...

回復 支持 反對

07 年我記得C.W. Shum出的mc A 要41 題

如果05年更加要43 題(有報告寫左)

Physics 得45 題mc, 唔同chem可以最多比你錯4題..

88% paper II 真係未必有A, 看難度而定
Paper I 夠殺,如果你有76 /90 up都已經有A
果d 2x%3x% 唔係A人應該錯果d 題目來的-.-
而且C,D 流人錯的題目...
回復 支持 反對

原帖由 Zend 於 2-4-2008 13:25 發表
07 年我記得C.W. Shum出的mc A 要41 題

如果05年更加要43 題(有報告寫左)

Physics 得45 題mc, 唔同chem可以最多比你錯4題..

88% paper II 真係未必有A, 看難度而定
Paper I 夠殺,如果你有76 /90 up都已經有 ...

但係我07 chem 錯左題 65% ge題目[[tk_02]]  錯左4題,又係"炆"車邊[[tk_15]]

咁d人話 paper 1 phy chem bio 平均來說要9成先有機會A 係吹水?[[tk_02]]

回復 支持 反對

原帖由 piyopiyo 於 2-4-2008 05:35 發表

但係我07 chem 錯左題 65% ge題目[[tk_02]]  錯左4題,又係"炆"車邊[[tk_15]]

咁d人話 paper 1 phy chem bio 平均來說要9成先有機會A 係吹水?[[tk_02]]

你覺得係九成, 你事實唔知係唔係九成ga ma ... 你又無考評局marking.......
鬆d 好d~~
回復 支持 反對

but 07 phy seems very easy...[[tk_30]]
我睇個試題專輯
題題都係fairly good,good,very good...得果1,2題係unsatisfactory [[tk_30]]
反而07 chem,我睇個專輯題題都poor,unsatisfactory,最好果個都係fair...[[tk_30]] 78/90 夠唔夠A[[tk_02]]

回復 支持 反對

原帖由 piyopiyo 於 3-4-2008 01:26 發表
but 07 phy seems very easy...[[tk_30]]
我睇個試題專輯
題題都係fairly good,good,very good...得果1,2題係unsatisfactory [[tk_30]]
反而07 chem,我睇個專輯題題都poor,unsatisfactory,最好果個都係fair...[ ...

我無做07+唔會去做07, 答你唔到
但我估得...
回復 支持 反對