打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] RO2真係值得期待?

ro2同ro根本唔同
而且d畫面同番同期遊戲比好似差少少
不過有ro個名都要玩下
回復 支持 反對

講真..ro係我唯一一隻可以玩幾年ge online,現家d online我完全係覺得無呢種吸引力lo= =  我想玩番ro2都係想搵番ro那種感覺~韓版我玩左一陣,波利我暫時真係未見到=口=,而且我覺得,風格真係唔同左,可能2D同3D分別,但係無左那種幻想feel,弓手變左槍手,現代化左,最重要槍手唔係用機關槍!!!<<可以無視呢句  之前玩ro,可能那隻細個啦,小4定小3開始玩,覺得好有幻想feel,例如古城,呢個地方係我玩ro那陣好深刻地方= =係那度死過無數次,但係d怪係現實真係好難搵到,ro2 d怪打熱帶魚..沙魚,感覺好現代咁,波利,ro吉祥物(可以咁講吧=口=)ro出板就可以見到的公仔,比人一種可愛感lo..係我心中ro好似一個童話冒險咁,好幻想好特別,一般生活搵唔到,我覺得係呢種feel吸引我玩落去,但係ro2我玩韓版,玩到轉到槍手之後就無興趣玩落去..可能人大左無左咁童真,也有可能無左呢種feel...不過台灣出版那陣我點都會玩下ge...問題係時間長與短ja..
回復 支持 反對

RO真係一隻我可以玩足咁耐..
我都算係老玩家..口袋情人已經玩緊..
果陣咩都唔識..打到個波利帽已經好開心./.哈哈
仲記得手動去打怪升LV..好攪笑個感覺
最開心玩RO應該係GVG同PVP..當然仲有打王啦..
如果唔係盜帳大風波..都唔會小左咁多人玩..
到而家已經4.5年..同D FD玩到咩神裝王卡都有..
我係SAKARY..得閒可以黎搵下我~HA

而家D GAME..我只係會玩WARCAR3..因為其他既GAME係就係出得快..
但係隻隻都唔理質素..出黎好似只係為左賺人地錢..
..RO2一定會比而家既GAME好好多..
回復 支持 反對

真係好想玩番ar..幾時有得玩ar??
回復 支持 反對

我見d畫面好令
真係想玩
回復 支持 反對

試下搵唔搵到ro feel先算
回復 支持 反對

好期待 e 隻GAME
回復 支持 反對

好期待ro2出~~~
.....................
回復 支持 反對

ro2一定令人期待
地圖唔同外
中有海低戰鬥唔同左
我會玩反射盾戰士
希望快d出啦
回復 支持 反對

我反而覺得變左3d會冇個種感覺"
佢重新包裝 ro仲好-__-"
回復 支持 反對