打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

點解d人咁勁唔洗買衫既
回復 支持 反對

Originally posted by ╭飛╯將軍♂ at 2006-6-11 16:07:
點解d人咁勁唔洗買衫既

唔記得打入去=3=
唔好咁啦>_____<

Originally posted by 乂劍神乂 at 2006-6-11 13:29:
jr係時多佐招真雁同迴刀架==

話明作文=-=
唔可以咁死版=-=

Originally posted by 絕影.無雙 at 2006-6-11 13:58:
點解故事會升lv 呢.....
有d 怪怪地.....

唔升lv咁做咩姐>______<
唔似防空洞個故事咁一開始就咁高lv/___\

[ Last edited by Ken168168 on 2006-6-11 at 05:29 PM ]
回復 支持 反對

貼得未呀><
我全力十卜十卜
回復 支持 反對

最好笑就係老師有得買屬武-.-仲有jr會有升lv-..-jedi 71lv會有致命斬-.-hahahahaha
回復 支持 反對

Originally posted by Ken168168 at 2006-6-11 17:15:

唔記得打入去=3=
唔好咁啦>_____<

話明作文=-=
唔可以咁死版=-=

唔升lv咁做咩姐>______<
唔似防空洞個故事咁一開始就咁高lv/___\

[ Last edited by Ken168168 on 2006-6-11 a ...

禁你可以話佢經歷左d 野....
跟著無意中睇返d 以前俾落既技書.....
本黎睇唔明.....變左睇得明lo......(其實呢個都唔夠好= =))
作升lv 係好無聊.....俾人既感覺係你打機打上腦<<<<<<個人意見@o@
回復 支持 反對

你可以打話jr練到變佐刀神咁樣會唔會好d呢
無啦啦多佐兩招技==
回復 支持 反對

番左醫院之後~
Firzen係到等左好多粒鍾~
最後護士終於出左黎bao_10
Firzen:護士!!!佢地點呀???
護士:冇咩事~只係斬傷左少少姐~
Firzen:唉........嚇死人咩..........e+又冇野做~買d書睇下啦~
----------------------4粒鍾之後-------------------------
jedi:我做咩係呢到???
mondy:Firzen你9左我地兩個?
護士:佢地冇事架啦~你地可以番宿舍訓覺~
Firzen:唔該哂~
係一路上~
jedi:你點9到我架??
Firzen:打死jr再台你上車囉bao_16
jedi:嘩.......你點解可以打死jr架???
Firzen:我都唔知........
mondy:Firzen你真係勁bao_31 咁勁的人都可以比人打死bao_30
Firzen:哈哈哈哈bao_03
-----------------回到宿舍------------------
jedi:Firzen你係到做咩呀?
Firzen:睇書~
jedi:咩書?
Firzen:有關聖靈召喚的書~
jedi:嘩!!!
Firzen:咩事?
jedi:要學聖靈召喚的人最少都要一年先學到........
Firzen:點解呀?
jedi:因為呢招關係到雷~你想召喚雷的話就要練到好熟先得~
Firzen:喔~唔講啦訓覺囉~
--------------------佢地今日又去左商洞----------------------
Firzen:終於冇人左住我地啦..........bao_29
jedi:我地快d去打人搵錢啦............bao_32
mondy:重唔快d行~
拐子男孩:請問你地係邊位?
Firzen:一個人~
拐子男孩:咩人?
Firzen:地球人~
拐子男孩:我問你係邊到黎的人呀~
Firzen:聖財團直屬四大學院聖門學院的人~
拐子男孩:喔~~~兄弟們~打佢地~
拐子手,滑輪小子,G奶七仔,滑輪高手:衝呀殺呀~~~~
[三人]:賺錢開始........bao_48 bao_48 bao_48 bao_48 bao_48 bao_48
回復 支持 反對

Originally posted by Ken168168 at 2006-6-12 20:16:
番左醫院之後~
Firzen係到等左好多粒鍾~
最後護士終於出左黎bao_10
Firzen:護士!!!佢地點呀???
護士:冇咩事~只係斬傷左少少姐~
Firzen:唉........嚇死人咩..........e+又冇野做~買d書睇下啦~
------------ ...

聖靈 107  lv 2,3個月都差唔多啦.....
洗唔洗成年呀??

[ Last edited by 永遠的傷痕 on 2006-6-12 at 09:11 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 永遠的傷痕 at 2006-6-12 21:10:

聖靈 107  lv 2,3個月都差唔多啦.....
洗唔洗成年呀??

[ Last edited by 永遠的傷痕 on 2006-6-12 at 09:11 PM ]

呢樣我都唔知呢=-=
我想緊幾時練完果陣第1時間就係想到1年=3=
回復 支持 反對

點解今次唔貼佢地幾多lv呀????
回復 支持 反對