打印 上一主題 下一主題
收起左側

劍術討論區

關閉 [複製鏈接]
-_-
劍我學左附骨同雪燕..
感覺良好...
回復 支持 反對

月迷仲好d......pk必用...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
我就學 三燕+蒼松  屬點加4 力 1體 1心   可以嫁wo pk屎左dd
回復 支持 反對

2力3血1心

好勁的-33333=

3力2血1心都可以"
回復 支持 反對

2力3血1心  係唔錯...
不過  好似....2 力2 心 2血好d..
回復 支持 反對

我本人19lv 玩4力1體1心 決得不錯啦 除了刀外其他有機會贏
我很猶疑劍手要不要玩內功好?
回復 支持 反對

Originally posted by georgeloo85 at 2006-4-2 15:50:
我本人19lv 玩4力1體1心 決得不錯啦 除了刀外其他有機會贏
我很猶疑劍手要不要玩內功好?

我之前 誤打誤撞....
+jo   1力3 體2心....... 升技方面唔錯..狂爆技...血又多....唔錯升...
跟著 15lv 個陣  覺得唔夠力...就 5力1體 or4力2體    升落都唔錯...
回復 支持 反對

以下係我玩劍練到10 lv既心得~
我1~10 都係3力2體1心,11 lv開始想點3體3心
我學左3招~ 三燕(同近戰pk用),月迷(同遠攻pk用),蒼松(劍得一招範圍技)
練功唔錯,血同mp多,攻擊力唔太差
我10 lv開始pk,果時係輸比刀同弓(lv唔係差太遠,1~2 lv左右,其他武器都win),刀攻太高,不過差13血就贏,弓比人屈向後跳射果招=.=不過都打到佢剩1/3血,我p左大約15次,有9勝既成績,我已經覺得唔錯,pk果時一定要開金鐘,呢個好重要,如果唔係,好快就比人ko,仲有要提提大家,劍pk好多人都會用金既電,電到你郁唔到,我都試過用,完全係浪費mp(我好後悔學左,去學補血仲好),成功定人既機率近乎0(15場5場用左,5場都冇個成功=.=),所以大家都唔好用比較好,p近戰剩係用三燕就夠,衢得太遠就用月迷,等對手行近你又用返三燕ok~ ko~ 打遠攻剩用1招,月迷(可以打好遠),如果係暗可以間中用下三燕衝到佢身邊,通常人地都會行開d先繼續打你,果時用返月迷ok~ ko~ (如果用到mp冇晒就要用普攻了=.=)

[ Last edited by bennytin on 2006-4-2 at 10:49 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by bennytin at 2006-4-2 18:39:
以下係我玩劍練到10 lv既心得~
我1~10 都係3力2體1心,11 lv開始想點3體3心
我學左3招~ 三燕(同近戰pk用),月迷(同遠攻pk用),蒼松(劍得一招範圍技)
練功唔錯,血同mp多,攻擊力唔太差
我10 lv開始pk,果時係輸比刀 ...

全程pk用月迷  巳經ok....月迷出得快......
回復 支持 反對

劍...成日俾人話廢...PK又唔掂
其實劍配埋陣法, 可以好癲!
只要有耐性玩, 劍後期會好勁囉...我壓測.封測都係玩劍
而且唔覺PK廢 [ 前期 ] , 一樣都可以打嬴好多同級既玩家
大家公測必定要玩下劍呀~
回復 支持 反對