打印 上一主題 下一主題
收起左側

【原創】小弟玩槍心得,,,,玩槍入黎睇下(23

關閉 [複製鏈接]
但如果單修 槍果招風馳係比較屈機
我用橫掃打高防人 一下打8血= =’
但用風馳 都打到3x∼4x血
而且回招又快..

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

limhoho2008 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

Originally posted by limhoho2008 at 2006-3-23 23:08:
嘩=.=你係16talk找既定自己影家=.=

我冇講過自己影的

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-23 23:09:

我冇講過自己影的

回 回 第 4 2 樓 我 個 回 應 呀 ! ! . . 哈 . .

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 薯片 at 2006-3-23 12:38:
火 爆 輝 ∼:
我 就 覺 得 槍 本 身 得 風 馳 pk 好 小 野 出 咁 , 我 就 想 學 埋 拳 技 ,
暈 人 + 風 馳 屈 . . . 先 用 拳 打 , 如 果 有 水 3 定 人 就 轉 用 槍 風 馳 打 。
我 計 過 d 招 加 加 埋 埋 ...

其實墨香後期係咪會多10格招式呢
佢有10格鎖左 唔知要幾多lv先有得開
我係咁唸 

你金唔洗學太多 睇你加點方法 如果心係多
內功就重要 如果係加體,力多 就學外功 ja係招
內功唔洗學太多

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-3-24 at 12:00 AM ]

回復 支持 反對

我都冇得玩=  ="

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-23 23:58:

其實墨香後期係咪會多10格招式呢
佢有10格鎖左 唔知要幾多lv先有得開
我係咁唸 

你金唔洗學太多 睇你加點方法 如果心係多
內功就重要 如果係加體,力多 就學外功 ja係招
內功唔洗學太多
...

哎 . . 如 果 真 係 有 多 返 1 0 格 技 我 就 唔 洗 擔 心 咁 多 喇 ! !
因 為 我 怕 學 晒 招 得 返 2 - 3 個 技 位 , 遲 d 高 lv 可 能 有 招 學。
咁 到 時 唔 夠 位 咪 死 . .
如 果 真 係 多 1 0 個 位 就 應 該 用 我 心 諗 方 法 去 練 。

回復 支持 反對

個人意見....
清怪型
4力2體....好快清..
引怪型
4體2力
...............
3力2體1心  唔錯

回復 支持 反對

Originally posted by ctw2244 at 2006-3-24 12:54:
個人意見....
清怪型
4力2體....好快清..
引怪型
4體2力
...............
3力2體1心  唔錯

前兩個好似差少少
槍後期玩爆技無心玩唔到
(題外話:版主點解唔將呢個post同精華post合併?
呢度有嘅資料同心得仲多過精華post)

回復 支持 反對

重知各有各玩∼自己諗住點玩咪點玩∼
正所謂 人比人 比死人
kaka∼意見鍾意就聽∼

回復 支持 反對