打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] 天梯分享&腦殘機感想

回復 32# Q赤武Q

最好係啦, 下下都要套incom煩到爆,server唔順又超難套
我都想唔套有8成

玩咁耐我都係第一次比人話外掛
機動勇者式就比部鯊ball話加速追唔到
尚布羅就比人話高攻外掛 (攤手

(我是Sakuya本人,只是低調渣紅星)
回復 支持 反對

https://vimeo.com/93713120
影片隨便參考, 事實就係咁大力
面具兩槍見底隊友補多一兩槍就爆

機動勇者式第2段, 最尾有一樣拉C機速度

最多我認機虧爛線, 打你錯位, 我自己都會係掩體後面比人射
R前後到轉左都出奇, 定身豆槍見過未?

我只可以話係完全正常速度, 會有D奇怪位移9成係網速問題
攻擊力有人見過兩槍秒2命SF, 唔信自己合翻部

回復 支持 反對

3:42 隻隊長必完人
連舉槍動作都無我又話人奇怪位移喔?

另外加速件拎部大機去試下裝, 一樣可以飛好快

如果我真係無用反射可以打到8成, 用左就直接秒都唔出奇啦
最好有外掛係可以隨時改數值, 放左反射就唔加攻, 唔放就加攻

有人機勁網速好, 未試過飛起左都比人格得中翻落地

有咩問題我唔介意你搵我慢慢試飽佢
(雖說我覺得SD個密語好難用)
回復 支持 反對

如果你係話我個frd係叫shokaku....
平時同frd講野都係用skype...SD一日都有機會打一次頻
好一句 "有路"
回復 支持 反對

點知你其一 以前佢用加速 你地2個同公會的時候我密過你講過件事 不過你可能唔記得啦
不過個時候 ...
Q赤武Q 發表於 3-5-2014 11:13

我只可以話佢從來唔係我公會
都未同佢有過任何交集

另外網速慢, 影響到你的話, Sorry

回復 支持 反對