樓主: johntang620
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 老點人之鐵三角皇牌機師比賽

回復  靈夢控

季軍賽同實情都唔知學咩人抽水雪糕如果有重賽就唔會輸左啦
雪糕無重賽而輸左係事實,唔 ...
BLO 發表於 18-8-2013 23:28

我
回復 支持 反對

回復  靈夢控

冇意得罪,「我」
回復 支持 反對

如果官方會因為雪糕輸左而終止比賽,會唔會比隊''垃圾話多''係初賽就輸比雪糕出局既隊有機會打2次,再同雪糕打?
回復 支持 反對

回復  靈夢控

我已經成功轉移事線了(你中伏了 傻豬>w<
其他問題回唔回都一樣結果(我問的問題只係想引到你講出以上的說話
如果有重賽就唔會輸左啦>>>真的嗎??你咁緊張結果??
雪糕無重賽而輸左係事實>>>事實就係事實咁嘈黎為咩呢??是係為左公道定係好勝??
仲有最後的問題回避了
99.9%確定你心心愛上雪糕
你已成功成為雪糕的人了
回復 支持 反對

回復 23# garyccf03

請恕小弟中文能力差啦,我真係唔明你2句話有咩關連之處

照你咁講我夠可以話係官方見雪糕係16強贏左''垃圾話多''喎,就算比佢地打8強雪糕都無可能輸啦,點知雪糕咁唔爭氣咖姐
回復 支持 反對

回復 25# longqq

講有好~~
回復 支持 反對

算吧啦,呢家D小學生可以諗到一間公司會因為一個公會輸左而終止比賽,真係無腦到極點,講黎都曬氣,如果真係咁又唔見之前雪糕輸左大將戰會終止比賽?真係唔用腦
回復 支持 反對

回復 27# garyccf03

出現啦!!!唔夠人講就話人地小學生,自己就可以立係高點去嘴炮人地 果然高招 受教了

btw呢,我聽人講,拿我真係聽人講咖咋,有人係skype群話gameone見到雪糕輸左就唔係好想搞比賽,唔知件事係真定係條友為左係人面前威而咁講啦

不過家陣我見到輝輝哥咁講我就明白哂啦,原來真係個條友為左做一次威威豬而吹水
回復 支持 反對

今輔我係十樓已經留左句...
劉明一生蟻 家陣成個Post所有人都一生蟻
咪拎再回覆 等個帖沉喇一陣齊你老母生豬肉就唔好喇
回復 支持 反對

算吧啦,呢家D小學生可以諗到一間公司會因為一個公會輸左而終止比賽,真係無腦到極點,講黎都曬氣,如果真係咁 ...
garyccf03 發表於 19-8-2013 00:23

如果真都係咁...
你就可以轉移事線??(你都算幾聰明
但係一件事時大家都沒有提出
而終止比賽呢???(大家都是提改期
明顯你已中了自己的心魔(中番自己伏了
算吧啦~睇黎你都心心愛上雪糕了(傻豬BB>w<
回復 支持 反對