打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [八卦樂園 ● 坎]-槍械魅力沒法擋(完)

關閉 [複製鏈接]

槍械圖片:
槍械名稱:AK-47(Автомат Калашникова образца )
槍械簡介:AK-47大量裝備蘇聯軍隊。從1950年代到1980年代,前蘇聯軍隊同華沙公約組織國家軍隊制式裝備。1980年代小口徑版本AK-74系列裝備前蘇聯軍隊後,AK-47系列慢慢退出蘇軍前線裝備。(引用維基百科)
感想:
記得以前玩CS1.6玩過一場一般係狂比人用AK一槍HS 而我連一槍都未開  所以覺得尼支AK係一枝神槍
雖然我到E+都唔係好識用尼支野  但佢永遠都係我心目中既神槍

評分

參與人數 1樂點 +50 +8 收起 理由
馬倫 + 50 + 8 +3個坎 ● 碎片

查看全部評分

回復 支持 反對

槍械圖片:
槍械名稱:隼雷
槍械簡介:高科技槍(好似係CSO既原創槍)
感想:隼雷係所有槍之中我最想要既槍  但係買解番尼抽又真係好貴  唔寫得抽
隼雷打災厄王(除炎魔)都係最高攻  係打街場一D難打既王多數一打王就會有一大班人走場(例如打蠍子同恐懼之間)
最後就會輸左   但係個場有隼雷就唔會有咁多人走場(我既感覺係咁)  係街場絕對防禦  多數都冇咩人打王  但係如果有隼雷D人就會突然好熱心打王(有D拎隼雷打屍仔~白痴)而且隼雷好似有兩個人專心打王就可以贏到(好似係)
而係屍3係比M95更高攻既狙槍  做屍獵一流~
係團死果D雖然好易比人知你係咩位  但係狙鏡變色應該對開槍既時間有所提示
回復 支持 反對