樓主: FBIworldTONY
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[搶鮮情報] 新科技槍災打王測試

爆得好似螢火蟲>_<
回復 支持 反對

回復 9# nuxy

係咩= =點解我覺得佢好似差過AT4
回復 支持 反對

你咁諗我都無理由說服你 不過唔明你所指的技術是什麼
得分能力不是一切? 開精準只係代表推崇進攻
沒法爆 ...
Charlie1012 發表於 25-6-2013 23:56

如果1把槍有哂各種模式的高傷害,CS online從一開始就沒有必要推出多款槍械吧...

每把槍都有其自身特點,我欣賞新槍的對災厄boss高傷害力,至於屍場嘛,早就有終極殺陣,貝西,金疾風幫我看門口了
回復 支持 反對

如果1把槍有哂各種模式的高傷害,CS online從一開始就沒有必要推出多款槍械吧...

每把槍都有其自身特點 ...
yikhei1 發表於 26-6-2013 17:21

但電鋸,龍炮,隼雷 真係做到 所以先稱得上神器
同埋我諗好多人會留意到 例如BG系列同SK系列
BG系列係專為災場而設 所以設計時唔需要在打屍的表現上花心思
但SK系列 一直以黎設計師都要以災屍都全能為基礎
所以今次呢把槍 如果真係只在打災有表現  咁只係BG系列中的強化版本
回復 支持 反對

高科技系唔同d
回復 支持 反對

但電鋸,龍炮,隼雷 真係做到 所以先稱得上神器
同埋我諗好多人會留意到 例如BG系列同SK系列
BG系列係專為 ...
Charlie1012 發表於 26-6-2013 18:17

咁識講笑...屍場已經無乜人再用SK7...別跟我說甚麼屍1年代
回復 支持 反對

咁識講笑...屍場已經無乜人再用SK7...別跟我說甚麼屍1年代
yikhei1 發表於 27-6-2013 01:15

少人用都唔代表金輪唔係災屍全能
事實剛推出的時候 大家都係用佢
而就算係災場 都無咩人會再用機槍
好似bg7咁 而家打災都唔需要出佢 因為其他槍直接快速破牆會更有效率
咁唔通你又話bg7打災廢? 舊武器被淘汰都係因為人地公司要賺錢
但全不全能唔係以多人用同少人用做行量基礎
回復 支持 反對