打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 【活動徵詢】高達問答活動 X SD王者挑戰計劃 X 機體收集賞

想問有冇得做地雷神手?
c30033124 發表於 13-11-2012 19:14

神高帝唔用馬都打死你
回復 支持 反對

回復 31# 神雞尿算

WoW神"雞"帝
回復 支持 反對

冒犯的說一句,有實力,何必要自稱了?

難道是為了炫耀自己?

以上皆是個人意見,如有詆毀,先在此道歉
回復 支持 反對

我認為個問答活動搞得過,但就係睇時限同以咩模式去問答

個王者大賽真係要解決一下,SD機體有成幾百部,每部整個王者既話,首先監測問題點樣搞先唔講,而且要每個月挑5次,幾百部機,每個月5次,假設每次3盤兩勝,耗時5分鐘【參考單挑大賽】,版主辛苦你地咯,剩係比賽排期都真係可以聖誕到佛誕再到多次聖誕,所以應該咩機體設立王者問題研究一下。

第一屆王者產生問題亦都好重要,要打幾多輪先可以成為一個王者呢,王者既挑戰時限我建議3個月覆核一下,因為1個月一次,實在太頻密,工作量也太大了。初步建議先從S機開始,因為S機數量較少,但也有可能有玩家抱怨他們不會投放金錢在SD所以沒有特定機體,所以試驗計劃中應採用任務中可以得到的自由、天意等S級別機體,以示公平
機體的OC等級亦會有影響結果公平,建議與官方聯手商討讓對賽者使用租用機體,全部王牌等級,達到公平效果
抱歉有小小字海
回復 支持 反對

難道是為了炫耀自己?

以上皆是個人意見,如有詆毀,先在此道歉  ...
蓮の剎那 發表於 20-11-2012 02:48

純粹提供一個平台~0w0/
我認為個問答活動搞得過,但就係睇時限同以咩模式去問答

個王者大賽真係要解決一下,SD機體有成幾百部, ...
lancelia 發表於 20-11-2012 16:58

參考做法係指出邊個位狙帝約戰帖~0w0/

唔會有監埸,只睇會員圖片及埸數證明~
回復 支持 反對

難道是為了炫耀自己?

以上皆是個人意見,如有詆毀,先在此道歉  ...
蓮の剎那 發表於 20-11-2012 02:48

好像甚麼甚麼帝都係人地講咋-,-
回復 支持 反對