查看: 5836|回復: 97
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [活動]《TASK044 : 嘴巴似支槍》真的是唇槍舌劍喔~

-

活動名稱: 《TASK044 : 嘴巴似支槍》

活動日期: 7月15日 00:00 ~ 7月24日 23:59

活動對象: 全體樂古會員(包括本版版主)

活動說明: 本活動設有四個階段,每階段均有指定的要求.完成要求,即可獲得獎勵.

活動獎勵:
完成階段一可獲得 - 「積分卡x5」
完成階段二可獲得 - 「活動積分卡(小)」
完成階段三可獲得 - 「活動積分卡(中)」
完成最終段可獲得 - 「活動積分卡(大)」+「(限量)樂古機迷勳章 或 樂古達人勳章 或 樂古人認可勳章」

注意事項:
1. Nakuz.com保留本活動最終決定權.
2. 除樂古勳章外,活動獎勵會由系統自動置入.
3. 樂古勳章得獎名單會於7月27日公佈.
4. 以活動網頁之內容作準.

活動詳情請瀏覽活動網頁
http://www.ncso.tk/event/20120715/index.html

活動詳情請瀏覽活動網頁
http://www.ncso.tk/event/20120715/index.html

活動詳情請瀏覽活動網頁
回復

正技,但係3日回300次好難咁- -
回復 支持 反對

機迷章已有:lol
回復 支持 反對

於三日內,在【CS Online】發帖/回覆達 300 次
不可能的任務
回復 支持 反對

機迷章已有
leo12 發表於 14-7-2012 10:56

same
回復 支持 反對

300次-_-;  ...
比較難..
回復 支持 反對

300次-.-
仲要係cso-..-''
回復 支持 反對

版主想借用活動挽回人流
增加每日帖子流量
係一件好事

之不過
我認為會帶黎反效果
第一: 3日300貼, 唔洗問 無意義回覆同洗版一定會出現
我相信咁樣只會增加版主既版務
而且令帖子質素下降 並唔係版主預期想得到既效果

第二: 綜觀以前活動既效果
其實正係活動期間先會有特別多人討論
好似4月個比賽咁,你見到好多勁人返唒黎
一完左就走唒

哀口講句, 呢啲活動未必可以好有效,有啲治標唔治本
會員係為左樂點勳章而回帖 而唔係為左自己想發帖而發帖
我認為呢種效果並唔係樂古想得到既結果

唔知版主點睇?

評分

參與人數 3Bravo! +3 收起 理由
血映雪 + 1 Good point!
~tcc~ + 1 right,只是短暫,不是永恆
GeeGee + 1 我很贊同 YUP.

查看全部評分

回復 支持 反對

咁係咪會自動check自己回左幾多次?
回復 支持 反對

要300次
回復 支持 反對