樓主: alvin9523849
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[搶鮮情報] 6月12日更新檔 mp.dll發現不明道具/槍支Ethereal

好似好正咁
回復 支持 反對

我估應該又出新無式....有幾次都係出新無式+新槍....
回復 支持 反對

回復  星月仔
DLL檔用普通WORD,PAD開出黎會亂碼
要用16進制翻譯器黎睇先唔會亂碼..
除左"破解"我諗唔到第 ...
alvin9523849 發表於 12-6-2012 22:26

難度多少級?
老友,你個啲叫查看,know?
何謂破解 cracked↓(睇Link,不多"破解"說了[...用錯形容詞嗎~?])
http://www.dk101.com/Discuz/viewthread.php?tid=34516
官方加都無加密到
單純一個dll殼
再者,有玩debug/dump文件既人
會被亂碼問題所困擾?
一般注明dll查看器都解決亂碼問題
無解決個啲點叫查看器.不如用txt睇啦

真系OMG;P

=======
以下我沒點留意過CSO 既DLL
苯一點問
old 文件啦嘛?
文件突然插系650行到= =?
cstrike-online.exe 調用到mp.dll
咁應該data內有對應mp.dll既文件
不然dll會報錯缺少引接函數[彈game]
如果官方某一度設了禁用,咁我無野講[多此一舉]
你如果問我e支咩槍,答唔到,不過種類好大可能系屍的技能![新模式屍4(暫名)]...
我參考佐暗黑3 有相關武器類的 "Ethereal"一詞
漢化組也命為它為 "無形"

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

新衝鋒槍?
回復 支持 反對

回復 23# 星月仔
上黎NAKUZ CSO版發帖都係為左分享,討論姐
可必執著"破解","查看"用詞之間?
我未玩過你所講既debug/dump
只係第一次"查看"DLL檔,就用PAD黎睇,點知就亂碼
我都搵過幾個軟件先正常開到DLL檔

唔用"破解"咪唔用"破解"
NOT MATTER!
我用錯詞係我錯,OK?
=========================
你話MP.DLL檔應該對應番DATA
咁"破解"CSO個NAR檔會唔會搵到佢所對應既野?
NAR檔要用NARTOOL黎搞先睇到D檔案,咁應該算破解啊...
你話係暑假個新模式D屍既技能
有可能係屍隻手個模組,唔係武器= =
回復 支持 反對

回復  星月仔
上黎NAKUZ CSO版發帖都係為左分享,討論姐
可必執著"破解","查看"用詞之間?
我未玩過你所講既 ...
alvin9523849 發表於 13-6-2012 11:08

如果有函數值
那麼遊戲文件內也會有所對應的引入值
CSOLauncher.exe 只是用來運行參數值
-----------
屍4模式如何玩沒有人知
但也不排除屍有新道具
你查下屍炸是什麼道具(可能也叫wepon)
mp.dll應該有發現:handshake
回復 支持 反對

回復 26# 星月仔

屍炸=weapon_zombibomb(不同名字對應不同彊屍)   
所以Ethereal有可能係新模式道具/屍手...

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

C-BOX野
回復 支持 反對

回復  星月仔

屍炸=weapon_zombibomb(不同名字對應不同彊屍)   
所以Ethereal有可能係新模式道具/屍手. ...
alvin9523849 發表於 13-6-2012 14:53

屍手可能性大D:lol
回復 支持 反對

期待出新槍~
回復 支持 反對