查看: 12131|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 一個[最強]角色裝備? 需要幾錢? 沖裝+洗屬=??$$

關閉 [複製鏈接]

洗屬錢+沖裝錢
=$????

紅字為重點

岩先有條友 好肯定同我講e加1400蚊夠洗屬就搞掂
沖裝因為活動 可以刷到出黎  所以佢都好肯定 人地(正常)都得   (我真係唔得

介題"
先話[最強]   攻防生杼 都要去到極限  姐係全套裝要夢幻石+15
地杼要洗到 全部80裝+隻介子 要洗到有地杼

佢一路就係話活動保護書出黎 刷gp 可以沖夢幻石

敢問在場上每一個正常人 有無可能係咁短時間內 用活動既野 沖到全部+15?
你又要刷gp打古代 又要刷保護書 仲要唔係次次有

佢又比盡1400蚊 平均每件洗30次 一定有好屬攻防生爆杼 抽4樣

你覺得佢說話合唔合理?
假設你真係一個正常人 唔係24小時打足機  不眠不休
當你打8個鐘一日     又要刷gp/又要刷保護書
我真係想問  你刷得邊樣?

單選投票, 共有 19 人參與投票
0.00% (0)
10.53% (2)
10.53% (2)
78.95% (15)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

我諗套魔珠都係800hkd左右, 洗屬就真係難講 ;0
回復

0kthen
既然要計錢我就計下啦
1.80魔珠我俾盡你800蚊ko
2.夢幻15石7件當你呢次活動全部洗哂
3.最強路西介630蚊,當夠你480點俾我易計d
4.480點,姐係120蚊,可以買30件屬書
5.600蚊,-路西120蚊,仲有4*30=120本屬書
6.要用120本屬書洗13件裝,我當夠你5計介12本,1件裝要10本屬書洗哂=無可能

同埋佢自己都講左 最少30本先1件必洗到好屬,簡單黎講1400蚊無可能整好一套角既最強裝 完
回復

0kthen
既然要計錢我就計下啦
1.80魔珠我俾盡你800蚊ko
2.夢幻15石7件當你呢次活動全部洗哂
3.最強路西介63 ...
叛逆小天 發表於 5-4-2012 21:41

佢話佢抽晒成套
跟住洛黎  沖裝+洗屬1400蚊內乜都得
但前提 佢話沖裝完全唔洗錢  (有無可能先)?
個活動咁短時間又唔係下下有果d保護書 仲要刷gp沖夢幻石
我覺得真係無可能1400蚊只係攞黎洗屬咁抵囉 千4蚊可以洗每件30次
回復

陣係套裝d人都可以抽到過千啦,再洗埋屬根本冇可能,冇pic=fake
回復

陣係套裝d人都可以抽到過千啦,再洗埋屬根本冇可能,冇pic=fake
smilehappy 發表於 5-4-2012 22:03

修正 佢係話 洗屬+沖裝 (佢認為一個正常人沖裝靠e個活動可以唔洗出錢就全部+15夢幻石 真係妄想
回復

修正 佢係話 洗屬+沖裝 (佢認為一個正常人沖裝靠e個活動可以唔洗出錢就全部+15夢幻石 真係妄想 ...
o千千o 發表於 5-4-2012 22:06

唔係唔得既,你日日刷10個鐘咪得lo
回復

一隻人物點先為止最強?
係咪有地矛就一定最強呢?
起碼我唔係咁覺得先

抽Lv.80魔珠1000
基本上靚屬什麼的 我個人就鐘意攻、防、血、暴/MP回復既
所以唔洗點洗地矛

我又倒轉問下你啦
全身地矛 但係0MP 0HP回復 係咪又叫強呢?

我希望你唔好標示到地矛=強

個人覺得2000左右就夠 我計左成千蚊衝裝錢 其實都可能唔洗
回復

十幾廿萬夠架啦.
回復

一隻人物點先為止最強?
係咪有地矛就一定最強呢?
起碼我唔係咁覺得先

抽Lv.80魔珠1000
基本上靚屬什麼的 ...
hj1op2 發表於 6-4-2012 06:42

一個人物既極限 就係用盡晒 佢所有最強 唔代表地杼係一切
同埋條友 話洗埋地杼 計  咁我咪同佢計囉 如果你話唔洗地杼既 唔用屬書既
係活動沖晒+15既  你基本上 唔洗用錢-,-  0蚊都得啦咁

佢就係話洗埋地杼+活動沖裝=免費全部+15

假設條問題係你唔洗地杼 姐係唔洗屬性書啦
活動佢刷晒夢幻+15啦    咁我問黎做咩? 你都唔洗錢 就可以做晒d野啦

so  e加就係極限唔等於   洗地杼=最強
你就當你洗埋地杼啦 計你要幾錢?
回復