打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 你滿意現時SD香港代理的活動模式嗎? -未來發展-

原來寫建議有樂點加.....我都講下我既感受出來先

第一:追唔上韓服,泰國,國服,人地介面已經改到最新,韓服仲更新埋咩1 KILL 2KILL果D,港服唔好話00RAISER啦,剎帝利都未出呀!
第二:有好多龜人係港服度玩成日累人,我睇人渣仔用00Q係初頻玩,都有幾個有S機啦,好似我地咁真係汁得粒
第三:個垃圾代理商同9YOU,好似唔夠錢食飯咁,搞埋D充值活動獎品果D,話說連上次徵兵大行動都未派獎,失左憶?
第四:昆錢先係最厭重問題!上次無啦啦出個1580突自包,得隻突自(我唔知仲有乜,無留意)轉過頭唔夠半年就出幸扭又引人抽?仲有D S機圖,G幣+價迫人買點然後M幣又加,我真係想笑!仲有個SS優惠包!19800一隻SS機幾個防爆,真係好[優惠]我真係無野好講

以上係我既意見,有無樂點加.....(出自真心發表!)
回復

未來建議:好快手執左佢唔好獻世啦
回復

sd d活動真係好悶,想快d出韓服果d新模式...
d任務又唔係個個月出....悶到爆
回復

d更新內容可5可以清晰d...
回復

公式雙經
入錢消費
gm hea一陣打幾場當活動
成2 年都係咁上下好難會有人收貨
回復

一年前是這樣,一年後也是這樣。想當初自己因為電腦問題而未停玩SD先前,都仲有一樣叫4VS4的對戰,可以randomly去同唔同既人打下。而家唔係對戰就打任刷圖,升機又慢,活動除左雙經,賺厄蛋錢和量產S/SS機外還有甚麼?起碼每次更新都有兩部扭蛋機嘛,再唔係出左自定先la.....
回復

非常吾滿意非常吾滿意非常吾滿意
回復

最好學人地 某時段上線 送一部一日SS機玩下都好呀
回復

唔好講o甘多,出左g幣防爆先再講
仲有g幣卮運
回復

好多玩緊其他服既人過黎投唔滿意 好鬼死衰仔~
回復