打印 上一主題 下一主題
收起左側

(連橫大波波)(沖鬼大法第3回係第115頁 多謝支持)

死啦9468@@就快一萬._.
回復 支持 反對

咁你仲唔開波--"
純草草 發表於 15-1-2011 19:29

一萬果時可唔可以關post=.=!
回復 支持 反對

死啦9768._.
回復 支持 反對

頂你個lung真係一萬=.=!
回復 支持 反對

第2堂重點~主一定要放到大量果片+3色
數量(千計)
沖鬼不限時間都有大波~唔好信人地D咩幾時先沖~
自己睇番第1頁我咩時間都沖到大波的
回復 支持 反對

哈哈~呢個就係重點~唔一定係主的~火炎屋D果片放晒係只驢仔到~
主成日要交易同買貨多數清位的@@
正身升兵用開主黎食野先放晒正身=.=!
大家一定要學識占雙連/3連/4連/5連大吉先有機會入到第2堂主題的
回復 支持 反對

最緊要本書@@沖開鬼果D都知你用咩兵沖本書放係佢身上沖完有/爆都會有件野係番果只兵到的
果D藍青赤黃石正明可以放係第2只兵都到OK
之前有一板(而家修改左)只要係用照出黎果只(怪)沖有連大吉就100%大波波的
果一板我沖左大約300件大成功搵左成2000億巨錢A_A
大家可以點我人名睇番之前我照甲馬/雷公時沖到幾鬼多大波波就知
咁你問我而家有冇用呢?
可以回答:比巨商發現左修正埋=.=!因為我用奇能沖係會爆我就知=.=!
回復 支持 反對

成功機率高就係只主@@(唔理1轉定未轉)因為我份身係未轉朝男黎--
用埋主占就最好~
比如:你用權占到大吉啦 跟住用主沖=你冇占過的
咁明未?
回復 支持 反對

占卜時見到空/大空姐係老野話知呢獲你爆緊~
咁緊係搵D垃圾頂爆佢啦=.=!
巨商出得占卜系統係有原因的 唔係洗鬼出 不如就咁比你加工睇結果仲好係咪先
有D野一定要信 唔係叫你真人要信占卜學
跟住人地個條件去玩先會有收獲~
比如:你去大海買大細就真係冇得計啦~唔係大就係細真係估計~
巨商就唔同~有得比你占一定有佢原因~
回復 支持 反對

係到事先聲明:咩野沖鬼說法只係分享 完住唔收錢的
大家沖爆左唔好話我@@ 因為咁樣會好慘的 沖到就叫聲多謝爆左就x我老x咪大獲._.
沖鬼者心理上要自己平衡左先 (爆得起先好去學人沖 爆唔起就睇人沖算啦)
同埋沖惡0 鳳凰 介子 呢d未有大成功的大家只係用(吉)去沖就得 大吉只for大波波
幾多個吉呢門野就待第3堂先講啦@.@(萬5點擊率)
回復 支持 反對