打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 本人買左著名車隊ESGS成員Exxx的貨品...

關閉 [複製鏈接]
咁佢地處理事件時有無像你一樣給人開post講?
人地有無向當時人道歉? 我可以確定話你知現現在為止
都無lo  ...
198292 發表於 8-9-2010 23:14

有冇e樣野我講出黎你都唔會信 你可以自己去問下其他受害者^-^

如果你未清楚 就唔好下d自以為是既定論^-^
回復 支持 反對

咁佢地處理事件時有無像你一樣給人開post講?
人地有無向當時人道歉? 我可以確定話到現時為止
都無lo 聽到 ...
198292 發表於 8-9-2010 23:14

請自己諗下 如果冇俾人開post講我又點會知道呢?

道歉e家野 如果你講幾句我就隨便道 我就想問下 有咩意思?
回復 支持 反對

你連所謂大車隊既隊長係邊個都唔知 就話我地係大車隊 sorry e件事我要道歉 因為我高估左你對我地車 ...
星雪夜車神 發表於 8-9-2010 23:13

原來你係隊長...先生 失覺 你認為你隊ESGS隊長是誰一定識
我認為大車隊只是因為我知國服係有ESGS係到 就以為一樣著明
咁點解你會用佢果名?

看來我要道歉了 我一直以來都以為係大陸隊大陸人...

1.我到時為止都是確定這是疑似賊贓...我係信林火火個post話 Exxx是昆佢套裝的人
所以話可以等佢隨時回購  放心一定會...
2.你唔識的可以唔收 你唔信的也可以唔收 我只會收我識的人lo....
3.我買野的時候 你地樂古未開post...Exxx係大頻話賣野無你隊的人警告
咁我點會知呢?我買的時候 你地確是未出post...到星期2上線林火火就找我了...
回復 支持 反對

請自己諗下 如果冇俾人開post講我又點會知道呢?

道歉e家野 如果你講幾句我就隨便道 我就想問下 有 ...
星雪夜車神 發表於 8-9-2010 23:22

所以你就不如其他真成大隊的隊長做事手法lo 重唔明~
你要找當時人有幾難 我無見過你有聯絡過我...
隨個便 道個歉....這是對收害者應有的態度..
你唔好做隊長 去菲國做總統啦  你係十分適合的人選...
.... 你的誠意有幾多
大家見到你的處事有多好 都不多談了....
你喜歡點就點 我無野好講了....
回復 支持 反對

所以你就不如其他真成大隊的隊長做事手法lo 重唔明~
你要找當時人有幾難 我無見過你有聯絡過我...
隨個便 ...
198292 發表於 8-9-2010 23:37

忍唔住人身攻擊拿^0^
  ESGS 我正是港服主隊總隊長 仲要係國服4區總隊長任命既~
你唔知我梗唔會怪你 我為人一向低調^-^
仲有 受害者好似係我地^-^公告出左你睇唔到 仲接埋贓 我又可唔可以要求你道歉呢^-^

P.S.你為人自我中心 先入為主 講野唔多經過思考   可能思考完都係咁^0^

E個就係我同你既分別^-^

正因如此 我可以搞到ESGS有聲有色 ^0^
回復 支持 反對

立論一開始就錯左 我睇你連自己想問咩都唔知
想我道歉?道咩歉?

SOR 我俾VXVX昆左 唔記得專燈通知你^-^?
回復 支持 反對

忍唔住人身攻擊拿^0^
  ESGS 我正是港服主隊總隊長 仲要係國服4區總隊長任命既~
你唔知我梗唔會怪你 ...
星雪夜車神 發表於 8-9-2010 23:43

又真係幾低調喎
又真係幾有聲有色喎
;P
回復 支持 反對

忍唔住人身攻擊拿^0^
你唔知我梗唔會怪你 ...
星雪夜車神 發表於 8-9-2010 23:43

恭喜隊長先生 搞出lee單野有些成績還可沾沾自喜...
低調就不會話人地件賊贓唔還...可報官
被昆的係收害者 買左疑似賊贓的係 收害者
唔說該你lee位四區總長咪係到份可憐...
我似你咁就慘了 比老闆炒幾多獲都唔夠....
正因如此ESGS係你帶領下....祝君好運...
回復 支持 反對

得啦
貴隊就此事表明全都沒錯 在這post已清清楚楚
你認為無需要就ok 收害心領了....
回復 支持 反對

佢高傲,但係宅心人厚;佢低調,但係受萬人景仰;

佢可以將神賜俾人類既火運用得出神入化,

可以煮出堪稱火之藝術既超級菜式!

佢究竟係神仙既化身,定係地獄黎既使者呢?冇人知,

但可以肯定,每個人都俾佢一個稱號─食神!
回復 支持 反對