樂古Nakuz

標題: 除夕 倒數 【聖誕/除夕 留言版】 [打印本頁]

作者: 無名方士    時間: 22-12-2009 19:43
標題: 除夕 倒數 【聖誕/除夕 留言版】

無論有情侶/無情侶的您,本人都同你講聲『聖誕快樂』

各位赤壁玩家~希望遊戲更加愉快^^

有興趣朋友可以在此留一留言,想講o既野都可以係到留言。

至於點講,隨各位喜歡,因人而已

此帖吹水均可,隨各位喜歡,請各位自律xD

每個留言可獲樂點^^

祝 各位遊戲愉快,過個狂歡聖誕。
作者: 誠、––    時間: 22-12-2009 20:10
仲玩緊赤壁既朋友仔,聖誕節快樂..
記住遊戲時有適當休息唷
作者: ~呀杰    時間: 22-12-2009 20:28
聖誕快樂呀!大佬明 祝大佬明溝番黎既件件都係令女唔係油利野
ps.我再無追個個女仔 轉左第2個
作者: 乞丐兒    時間: 22-12-2009 20:47
聖誕快樂~__________________~
作者: 天英云    時間: 23-12-2009 00:03
希望大家圣誕快樂(招牌動作)

希望大家都各自有突破啦~

我每年第一天生日~都希望有人為我慶祝啦
作者: 冷冷酷    時間: 23-12-2009 08:29
[[onion_48]]聖誕快樂呢各位~
作者: 諸葛謹    時間: 23-12-2009 09:09
哈  哈  哈  MERRY CHRISTMAS~

想要禮物就記得 放隻 襪仔 出黎啦  
聖誕老人會送比乖既小朋友^^
祝大家聖誕快樂@@
2010年就快到囉^^
作者: Carrera    時間: 23-12-2009 11:58
聖誕快樂呀無名 =]
作者: LinaMoster    時間: 23-12-2009 12:00
各位團友, 兄弟姐妹們:  Merry Christmas !!!!!!!!!!!!
作者: 手乂臂    時間: 23-12-2009 12:08
merry christmas~希望大家玩赤壁玩得開開心心~
作者: skl031401    時間: 23-12-2009 12:36
聖誕大快樂呀~~~[[onion_57]]
作者: 兇手兇猛    時間: 23-12-2009 13:05
大家聖誕快樂~~平安夜想同k哥過[[onion_40]][[onion_12]][[onion_12]]
作者: 諾﹏諾    時間: 23-12-2009 15:01
朋友們
聖誕快樂呀!!
希望下年仲有人玩啦^^
作者: 乞丐兒    時間: 23-12-2009 15:57
朋友們
聖誕快樂呀!!
希望下年仲有人玩啦^^
諾﹏諾 發表於 23-12-2009 15:01

就算下年仲有人玩..'都係外掛多..或者外掛都消失埋[[bao_20]]
作者: ~呀杰    時間: 23-12-2009 17:58
就算下年仲有人玩..'都係外掛多..或者外掛都消失埋[]
乞丐兒 發表於 23-12-2009 15:57
外掛都無埋姐係代表隻game連少少搵錢既機會都無..
作者: 傻爪小優~    時間: 23-12-2009 21:16
聖誕快樂~~
希望大家都常歡樂
地球長命d
人人都天天真真(不過唔去到痴的地步)[[onion_01]]
作者: ~呀杰    時間: 23-12-2009 21:22
聖誕快樂~~
希望大家都常歡樂
地球長命d
人人都天天真真(不過唔去到痴的地步)[[onion_01]]
傻爪小優~ 發表於 23-12-2009 21:16
[[onion_55]]一講到天真搞到我咁到天真嬌= =
作者: 無名方士    時間: 24-12-2009 01:05
聖誕各位有咩節目!?
作者: 傻爪小優~    時間: 24-12-2009 01:08
打無名[[onion_38]]
作者: HSK    時間: 24-12-2009 01:10
玩緊赤壁ge
聖誕快樂!~~~~~
作者: ~呀杰    時間: 24-12-2009 08:58
聖誕各位有咩節目!?
無名方士 發表於 24-12-2009 01:05
諗定點溝第2件 仲有打無名[[onion_55]]
作者: 乞丐兒    時間: 24-12-2009 10:29
玩赤壁唔多會快樂..愈快棄game愈好[[bao_40]]
作者: testlo1234    時間: 24-12-2009 11:16
無名哥...還記得我嗎?你回憶的碎片的故事
幾時在赤壁同我再講呀?你個故事爛尾[[onion_25]]
好挂住你呀...
各位聖誕快樂
作者: 無名方士    時間: 24-12-2009 11:31
打無名[[onion_38]]
傻爪小優~ 發表於 24-12-2009 01:08

諗定點溝第2件 仲有打無名[[onion_55]]

你兩條友聖誕都想打我= =肯定太得閒

無名哥...還記得我嗎?你回憶的碎片的故事
幾時在赤壁同我再講呀?你個故事爛尾[[onion_25]]

已完結xd
作者: 赤璧老漢    時間: 24-12-2009 11:37
[[onion_01]] 祝大家聖誕快樂 ! 新年進步 !

都係好希望赤壁多D人玩返, 熱鬧D ! 開心D !
作者: ~呀杰    時間: 24-12-2009 12:12
你兩條友聖誕都想打我= =肯定太得閒

已完結xd
無名方士 發表於 24-12-2009 11:31
我真係太得閒== 比你知道左tim==  不過打左就無得問大佬明既溝女絕招
作者: 傻爪小優~    時間: 24-12-2009 12:34
我都唔洗溝女....美女在我眼中如浮雲[[onion_15]]

把明得閒[[onion_08]]
作者: ~呀杰    時間: 24-12-2009 12:41
在我眼中有feel既都係令女
作者: 誠、––    時間: 24-12-2009 13:44
聖誕各位有咩節目!?

發起溝無名 +1
作者: ~呀杰    時間: 24-12-2009 16:49
發起溝無名 +1
誠、–– 發表於 24-12-2009 13:44
溝無名+2(無名要好似佢張相咁) 今日平安夜wor 大佬明有無節目eg.溝囡囡
作者: 天英云    時間: 24-12-2009 21:13
圣誕快樂~merry christmas~
作者: 傻爪小優~    時間: 25-12-2009 00:57
溝無名+2(無名要好似佢張相咁) 今日平安夜wor 大佬明有無節目eg.溝囡囡
~呀杰 發表於 24-12-2009 16:49
帶他的耶穌仔出世[[onion_21]]
作者: ~呀杰    時間: 25-12-2009 09:49
帶他的耶穌仔出世[[onion_21]]
傻爪小優~ 發表於 25-12-2009 00:57
無名哥唔會咁做架 雖然佢琴晚成晚無on而且又過左16歲但我相信佢唔會咁做,因為佢d囡囡唔會放過佢
作者: 傻爪小優~    時間: 25-12-2009 17:27
如果個個都有呢....(聽講男過唔過16都冇所謂...只要女過先得(唔係鼓勵大家去...
作者: ~呀杰    時間: 25-12-2009 17:32
如果個個都有呢....(聽講男過唔過16都冇所謂...只要女過先得(唔係鼓勵大家去...
傻爪小優~ 發表於 25-12-2009 17:27
[[onion_55]] 仲要等幾年
作者: 無常★HeI    時間: 26-12-2009 04:27
祝大家聖誕快樂呀,一年好過一年~[[onion_01]]
係呢近排5見左小魚(YEE)既,莫非放左AC隱居[[onion_17]]
(之前仲見佢時不時都有出聲,E家5見左人影- -)
作者: 手乂臂    時間: 26-12-2009 10:14
聖誕各位有咩節目!?

我同兩位大大一樣:打無名~
...我諗我要認真去沖33了(赤壁+現實都要沖沖~囧~)
作者: ~小鈴怡~    時間: 28-12-2009 15:44
聖誕happy~!!!(遲咗講添~!)[[onion_09]]
作者: 傻爪小優~    時間: 28-12-2009 16:01
38# ~小鈴怡~ 唔遲~~2010年既聖誕節[[onion_31]]~~~順手講埋2011年既聖誕先:聖誕快樂
作者: 小鷺    時間: 28-12-2009 18:59
大家聖誕快樂阿~!! (遲來了xD[[bao_05]]
作者: 天英云    時間: 28-12-2009 21:46
不如順便延續到元旦啦-3-哈哈
系世頻倒數完之餘,慶祝新得一年到來,不忘為我慶祝生日@@~~(無惡意[[bao_38]]
=3=快樂快樂(飄走~~[[bao_14]]
作者: 疾影乂夜月    時間: 30-12-2009 12:43
咁我祝大家『聖誕快樂』(流料條友死開-,-)多謝你地都一直咁幫我.

e到亂講咩都得既話,我就想同1個人講聲sorry

細細文哥哥sorry,之前以為你有份踢我,我先同你打埋!@#$%^&*,e家我知道件事,sorry,我e家好比心機整裝...

我知你之前都原諒左我一次,但你想原諒我就原諒我啦,5原諒都5緊要,我起馬都要同你講對5住,唔原諒我都5好串我[[bao_10]]
作者: 無名方士    時間: 30-12-2009 23:58

===分隔線===

如下回覆當作除夕的,每個回覆均可獲得樂點。

祝新年快樂^^

即到3號為止。
作者: ~呀杰    時間: 31-12-2009 09:39
除夕快樂 希望大家係2010年有個新開始
作者: 手乂臂    時間: 31-12-2009 13:57
除夕快樂 呀~~~~~我的慶祝:3,2,1,happy new year~,跳上床,訓覺~
作者: 傻爪小優~    時間: 31-12-2009 16:32
除夕快樂~~新一年大家有錢收啦~~[[onion_15]]
作者: 赤璧老漢    時間: 31-12-2009 19:14
今晚就係除夕啦! 好快新既一年就到 !
[[onion_01]] 係度祝大家新年進步 ! 心想事成 !
作者: 小小時期    時間: 31-12-2009 19:19
除夕快樂........
今晚係屋企打(等)T.T
作者: 傻爪小優~    時間: 31-12-2009 23:33
最後27分鍾~~大家有咩願望係新一年快d講喇[[onion_21]]

小弟既願望係....今年上堂訓教唔洗比老師捉到xD~[[onion_38]]
作者: ~小鈴怡~    時間: 1-1-2010 17:10
除夕夜快樂~~(又遲講咗添)學小優話,講定出年~哈哈....[[onion_40]]
作者: 天英云    時間: 2-1-2010 10:33
新年快樂- -同時也同自己講生日快樂

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2