打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] [3D][動作?][入房模式]星空幻想 (Tartaros)[新增技能演視影片]

我是單練1隻的...現在32 第2高的才1x...
單練1隻也是可以的 假如你過的了主線
羊咩咩是(22應該沒記錯)級主線拎的
搵錢的話對戰應該可以 拿對戰點數換成勇氣符石賣錢..) ...
wl00341512 發表於 2009-11-9 03:43 PM

但係lv差咁多打主線果時唔係會死好大(副角)
但係我係對戰果到人都唔見多個,仲有d人咁高lv打得瀛咩???(定還是有咩對策咁??)
回復 支持 反對

我打主線果時
除左主用 其他2隻都係坐係最邊邊=_=
對戰真係小D人=_="一係搵fd洗錢....
我記得能力好似會調到差唔多
但係技能會輸蝕....
wl00341512 發表於 2009-11-9 04:03 PM

你用邊個人物打主線的?(咁檔得的,我用果個雙刀女係用打帶跑咁來打的~)一個人物打唔會好吃力同好食水咩?
一係搵你幫我洗啦(一個石賣幾多錢左右?)
幾多lv可以加人地團(多人關照好升好多的~)
回復 支持 反對

我用大叔(紅色個劍士-_-) 主線好似唔比食水.. 同埋1lv到依家1支紅水都未飲過[[onion_26]]
我自從22號更新左之後 我更新唔到= =所以入唔到game"
入團好似沒限幾多 lv ...
wl00341512 發表於 2009-11-9 04:14 PM

唔係我仲意用女角我都會去用果個劍士,果個真係幾好用我,我都用過一次來打主線
一支都無用過???咁好,我個女角好小血,好易死,所以要用水
真係節哀順變啦
係啊,咁唔知有無香港團收我呢?
回復 支持 反對