打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖

回復 3230# Charlie1012

既然唔可能你咪唔好亂咁假設囉
  都無人叫你補償
回復 支持 反對

回復 3237# Charlie1012

你自己都話 即使假設完都無可能現實做到假設左既屬性格數 咁你假設黎做乜?又要假設又要up錯野 人地指出又話自己冇錯 仲話就算錯都無咩影響
咁你打岩都無咩影響 不如一早唔好打
回復 支持 反對

回復 3243# Charlie1012

事關你當時無講得咁詳盡 加上除左彈匣係可以假設得準確之外 其他既屬性如重量 假設都未必準確
又唔見你當時咁解釋 但一尾話自己冇錯冇錯 又話人地既批評係咩都唔會理 咁你又回番人帖?
回帖話知人地批評你既企圖係咩 人地咪企圖想帶出你講果D所謂既道理好荒謬囉  知人地企圖想點 但又唔知人地指出緊你既錯處
知D唔知D 跟住又一堆廢話回人地 表達能力又欠佳 又唔接受人地批評
回復 支持 反對

回復 3250# Charlie1012

果件事只係其中1個例子 至於你上面同人理論既事 我就唔清楚 但我睇到你又提及呢件事 我先開始回你
版主無接受可能只係當時嘈得太緊要 只係想雙方停止再理論 但至少依加有2人對你件事都有相同睇法
回復 支持 反對