打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖

你自己唔測試?  
而家係你地質疑我 但你地完全無証據
又係憑主觀去猜測 你留言仲有一句叫做"好似係"

我只可以答你 而家係2屍都可以踢 但最少要有3個玩家
咁到底之前可唔可以? 你自己用下個腦用邏輯去分析
Charlie1012 發表於 21-10-2013 01:40 AM

唔係質疑你,但問題係你自己都冇証冇據
   我問未改之前2屍踢唔踢到,點測試
   答案呢,我係知既,我呢家就係想睇下你知定唔知
   睇你個回復似係答"",但好似又唔係好肯定咁?
   証據,我呢家就冇,最好唔好俾我搵到啦.
回復 支持 反對

你點解釋而家2屍都踢到? 假設之前係要3屍先踢到
佢有咩理由要改成2屍? 鼓舞玩家玩互踢遊戲?
事實上原廠係有意改善踢人制度 証明就係限制踢卷使用權

你既意思係唔係以前3屍踢人制度唔公平 佢而家就要改到2屍就可以踢人咁會公平D?
Charlie1012 發表於 21-10-2013 02:34 AM

唔知你係特登定點,一開始既重點你已經搞錯左
    重點唔係幾多隻屍可以踢人
    以前3屍踢人,當有2個係fd,係可以100%踢走另外一個
    我以前就係咁俾人屈我9踢屈得多,所以我都記得好清楚
    呢家就算2屍踢人,遊戲室內所有人都有權投票,唔係公平左?
    你一路都話2屍可以踢,唔係話你既邏輯分析有錯
    你始終都要拎D證據出黎(如果你有既話)
回復 支持 反對

回復 3226# Charlie1012

車,你好多次講錯野都唔認數啦
    我講錯一次又點  /___>\
回復 支持 反對

回復 3232# Charlie1012

我都費事慢慢數,你D野有邊個唔知?講黎都哂氣
回復 支持 反對

今日玩返cso
好可怕好像進入戰爭時代~~
不過無咩丸改變一樣外掛還是有
叫mic少左好多....
最重要既係.....算唔岩
重有一件事....太可怕啦~~
pk0411 發表於 10-11-2013 06:04 AM

你係咪有末期語癌呀?
回復 支持 反對

回復 3301# raymond268

其實呢,你係咪去錯區,抽獎帖係下層
回復 支持 反對