查看: 4131|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 外掛團 中華.紅軍, gm 同其他玩家都黎睇下

我小號入左個團叫中華.紅軍
佢地收左個人~ 大陸人專用外掛搵錢
講極佢地都要同d外掛一齊玩~
希望gm 封左佢, 其他人都知下邊d人鐘意同外掛玩啦
(我send左信去客服啦~ 信個度多好多資料~ 都成個星期前send架啦, 希望你地做下野啦)

頭2張係外掛證據
後3張係個團長對外掛既宣言

回復

就算係真實都無用,無法證明佢地用外掛

因為你所講圖中既證據,全部都係得個講字,完全睇唔到佢用緊外掛程式

GM做唔到野,亦都搵唔到合理理由去封佢AC
回復 支持 反對

當然~ 所以我俾埋時間佢地叫佢地check
同埋捉唔捉到係一回事~ 至少我做左野
我唔滿意個團, 點解可以姑息d外掛
回復 支持 反對

其實平時都見到外掛, 雖然係憎, 都唔會咁大反應
今次係因為自己團既人, 所以更加火je~
平時都傾得幾好, 今次為左外掛嘈, 仲要話我唔好以為係80lv金人就咩咩咩
真係火都黎~
回復 支持 反對

所有既game 都會出現外掛既 ,係捉唔晒既~!
捉極都會有外掛,你睇下釣魚場,幾旺咪知囉~!
回復 支持 反對

當然~ 所以我俾埋時間佢地叫佢地check
同埋捉唔捉到係一回事~ 至少我做左野
我唔滿意個團, 點解可以姑息d外掛
jera0304 發表於 2009-9-21 01:07

你做左野又點呢,而家你自已去睇睇爛橘啦,上赤壁啦

成堆外掛佬釣魚,打戰場刷筆等等

你話你SEND左好多次信回報

問題係GM有做野嗎?

開呢個POST根本係多餘又無用既
回復 支持 反對

一隻game無外掛根本生存唔到,宜加D人果d狂,百變係邊度黎,咪又係外掛打返黎。無左外掛,升裝有咁易呀,朱筆有咁平呀?你唔鍾意佢地係一回事,但無左外掛,赤壁仲洗玩呀?唔好再咁白痴,講埋d封外掛既野啦
回復 支持 反對

人講你又信..?就
回復 支持 反對

gm..好心你封咁d 外掛
回復 支持 反對

最緊要玩得開心.....打機GEI[[onion_51]]
回復 支持 反對