打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 吾知大家欢迎大陆F玩家不

古币有永久特別面谱買
回復 支持 反對

古币系根据你在线时间长短每个月会比一定量的古币你

然后古币的用途其实吾多,主要用途有
1.买和亲道具,做和亲任务(60级后冲级嘎任务,一日可以做4次,几多经验噶)

2.买传送旗,全部旗都系50古蓖一支,可以省好多钱

...
likemoney0 發表於 20-9-2009 10:28

港服呢度派左一日古幣就冇左喇[[onion_50]]
回復 支持 反對

有d簡體字 睇唔明 ,最好唔好打文言文 ,我更加睇 唔明。[[onion_17]]
回復 支持 反對

hi~大陸的人會唔會勁用外掛?
回復 支持 反對

hi~大陸的人會唔會勁用外掛?
手乂臂 發表於 22-9-2009 19:37

战场挂,基本刷的都是黄巾之乱(全紫,甚至蓝装闪避棍全小穿云就足够)

还有虎牢,要求高一点,但也不高

有POWER就刷轩辕,难度高,物品少,但胜在没乜人

大陆F嘎挂基本就系刷呢几个战场

至于练级挂...太普遍啦....PK挂嘎话,暂时未见到
回復 支持 反對

[[onion_01]] 歡迎! 歡迎! 熱烈歡迎!

請問你開左AC未, 未就快D啦! 聽日24號開始登記59lv以下送斗, 60lv以上送閃

至下個月30日止, 以你ge經驗, 我估你2,3日就上到60啦! [[onion_15]]
回復 支持 反對

[[onion_01]] 歡迎! 歡迎! 熱烈歡迎!

請問你開左AC未, 未就快D啦! 聽日24號開始登記59lv以下送斗, 60lv以上送閃

至下個月30日止, 以你ge經驗, 我估你2,3日就上到60啦! [[onion_15]] ...
赤璧老漢 發表於 23-9-2009 17:30

[[onion_41]] 你套高古我啦......我用左4个月冲60..用左8个月冲80[[onion_61]]
回復 支持 反對

欢迎欢迎欢迎欢迎欢迎
回復 支持 反對

[[onion_51]]大陆服务器最近在跨服赛.有兴趣的港F朋友可以去看看
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對