打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 你地有冇留意alan 阿蘭ar

有!!!!...
村姑太捧了....
不過國內 有d人係咁x佢話佢係中國走狗...-.-...
不過alan 呢排出左隻中文碟...你地可以上網睇睇
回復 支持 反對

有!!!!...
村姑太捧了....
不過國內 有d人係咁x佢話佢係中國走狗...-.-...
不過alan 呢排出左隻中文碟...你地可以上網睇睇
夜神月.奇拿 發表於 30-7-2009 18:42

咩村姑ar...你竟然甘稱呼阿蘭\0/
d大陸人kai姐
人地去日本發展就話佢漢奸走狗
甘中國政府夠同日本交好啦 又唔見佢地敢鬧政府
佢隻中文碟叫心之東方 我最like入面首 愛看得見 實在太正了!!
回復 支持 反對

[[onion_51]]我有留意丫[[onion_48]]
識佢係因為赤壁...之前唔知佢係邊位,雖然嗰時佢已出道
(不過我好耐以前見過佢系軍校時期的相,只係唔知佢系邊個)
發覺佢唱得幾好聽,人又有氣質(四川真係多靚女,不過當然日本人包裝方面真係好勁,唔係講笑)
仲靚過日本人[[onion_39]]

去日本好丫,好過留系大陸冇前途,你見嗰d超女快女就知乜野新鮮蘿白皮...[[onion_48]]
希望佢一路好運啦...

不過,唔係幾仲意佢唱歌嗰陣時隻手又上又落,幾礙眼[[onion_61]]
回復 支持 反對

[[onion_51]]我有留意丫[[onion_48]]
識佢係因為赤壁...之前唔知佢係邊位,雖然嗰時佢已出道
(不過我好耐以前見過佢系軍校時期的相,只係唔知佢系邊個)
發覺佢唱得幾好聽,人又有氣質(四川真係多靚女,不過當然日本人包 ...
hk123234345 發表於 1-8-2009 23:16

又唔覺礙眼
E D個人台風姐
張學友夠蘭花手啦~!
回復 支持 反對

村姑=川姑
別誤會/.\ alan 真係靚..
之前係法國(好似係)出席宣傳果d=.=
d人都話佢好靚
把聲唔洗講-.-.... 唱腔幾特別
回復 支持 反對

村姑=川姑
別誤會/.\ alan 真係靚..
之前係法國(好似係)出席宣傳果d=.=
d人都話佢好靚
把聲唔洗講-.-.... 唱腔幾特別
夜神月.奇拿 發表於 3-8-2009 01:11

啊=3= 川姑 ic
講起泥 佢隻國語大碟既mv都係番四川拍既
佢唔只靚 直程索爆xd
佢唱高音超正@_@
回復 支持 反對