查看: 1909|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 端午節活動(屈原在那裡)

今天端午節出了一個活動,在其中一活動之一(祭拜屈原)中,要在一天內同一個ser裡有200人做這個任務,屈原先生才出現.
我真是很想抱怨下囉,在星期六及星期日裡,孫ser 的三線巳經有很多人巳做了任務(包括我及我的分身),
但這兩天都沒有出現,很無奈..........
如果唔出現唔好搞啦....有無人數可以睇....
好失望...............[[bao_29]]
回復

1# TEDMAN
你好過我喇~我一次都味做過
回復 支持 反對

我都無做過,星期五出現過係孫ser 的3線,但我唔係3線做架[[bao_29]]
回復 支持 反對

做過一次,抽唔中秘文- -
出左石像之後按你個祈福囊會定你身3分鐘
之後有個任叫你去茂陵打大鱷
邊個ser出屈原就去邊個ser打,
同埋唔止一隻,不斷更新
果陣跟團友去打,好似打緊統御任個boss咁...
打完有經又有得抽野(有藥、秘文等等)

p.s 尚香ser星期五出過果次係咁,之後唔知有冇變
回復 支持 反對

要係同一條線有200人做個個汁石任先會出屈原
咁耐都係出過一次咁大把
回復 支持 反對

根 本 夠 人 都 唔 出 ,,,
d 人 已 經 去 曬 3 線 做 個 任 ,,,
分 身 都 做 埋 ,,,
學 孫 ser 唔 知 邊 個 人 講 ,,,
佢 地 以 為 e 隻 game 好 多 人 玩 咩 !?
回復 支持 反對

我都係呀~接左一次都未做過ga....[[onion_47]]
回復 支持 反對

我都唔懋做~汁完石交任得好少exp~仲要定身3分鐘?咁不如用3分鐘升等仲好啦~
回復 支持 反對

咪係!!!浪費我的寶貴時間~
回復 支持 反對

星期一終於做到啦,不過見人唔少人去茂陵打大鱷時不小心比人殺左,到最後抽到d五毒餅.....
我想要秘文啊................
回復 支持 反對