打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 《老黃忠臣打天教學!》【部份圖片已失效】

有幾點我覺得你可以加埋入去
1.申二招百萬視,愈高lv範圍愈大
2.忠魂法力=368+(lvx12)( 轉自http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D2)
3.如果申二唔夠高lv,要十幾可先殺死冰龍,又冇明幻,可以考慮將生死決放係忠魂到
同埋.....去申請精華啦
有唔少人想轉申二,但係唔清楚佢既能力
申請精華可以幫到唔少人呢
回復 支持 反對

我一直都好想知
申二既敏捷同範圍會唔會有D關係
同埋,申二招百萬視係咩屬性呢(題外話)
回復 支持 反對

一場大約多少經(只入一堆計算)
〥逆天`而行′ 發表於 2009-3-14 12:48 AM

雙面蛇,1100m同1440m既都係6m-8m左右啦
1880m就10m(全隊計)
冰龍暴走d經就多好多,3隊可以有30m經↑
回復 支持 反對

62# jeffbernardo  
本人試過引6堆天怪,3蛇3龍,一共有49m exp=]
gary1434 發表於 2009-3-14 08:29 AM

等我隻申無想300完成之後
一定會打番場多經過你既xd
回復 支持 反對

72# jeffbernardo  
入6堆唔易嫁,我打咁耐冰龍都係試過一次=.=...

我打左冰龍幾耐@@?都有斷斷續續一年半入面打....
最初係打雙面蛇的,因為想打棍仔,之後轉打暴走冰龍爆200lv^_^

300無想申對我黎講都幾遠下... ...
gary1434 發表於 2009-3-15 02:54 PM

唔緊要啦
我諗我搞掂隻申之後
除左死去買藥之外
多數都係冰湖到渡過
我都要打棍仔俾隻牛牛呀
打到棍就轉打冰龍^^
回復 支持 反對

81# edwinmonster  
呢樣我都答唔到你,不過佢招野真係可以避到的,只要o係佢衝埋黎o個刻你反應得快,走佬就得了!
但係食中左我諗你都知到後果,o係兵陣中心的話...哈哈

冰龍招野擊中目標會扣得較多,周邊的有時連200 h ...
gary1434 發表於 2009-3-15 05:54 PM

有時得真係覺得
佢d攻擊好似冰血d巫師巫女咁
個樣唔係打緊你,但係實際上係打緊你(明嗎?)
回復 支持 反對

請問申2係咪一定要配平2先夠打冰龍?

如果只有高lv猿公同申2又夠唔夠打?
gisihad 發表於 2009-3-16 08:37 PM

神龍既控兵能力好強,又有200申同高lv明幻,都要平二幫手
就知咩事啦@@
回復 支持 反對