收起左側

[抱怨專區] 事情已經過去~

關閉 [複製鏈接]
咩你張張圖既方向都唔同既?? 補影補好小小=]
回復 支持 反對

個e貓都係kingxxxx  有冇咁岩呀king哥  可唔可以比個有豐富幻想力答案我 我支持你死撐家  出哂位啦你 幾個吳國會企埋出黎話你都唔話天地會大家就知咩事啦  king哥呵?  死撐無罪  作野有理
回復 支持 反對

原帖由 c_king 於 4-12-2008 01:10 發表
咩你張張圖既方向都唔同既?? 補影補好小小=]

king 哥,恕我孤陋寡聞,咩叫補影?
見你企左係身邊成個鐘,我地特登影幾張唔同角度、唔同時段既相出黎作證
唔通咁就叫補影? @@

我支持你繼續死撐架~ =]

一邊開d人盡皆知既分身出黎撐自己,一邊又用正身死撐~
難得世界上真係有咁有毅力既人~~ 加油丫!!!!!
你代表住現代鳴門精神架!!!
回復 支持 反對

king哥,我們無人會信你啦,,,
快d del ac啦,,,
回復 支持 反對

其實佢d 故事算作得唔錯架啦
雖然不停出現矛盾,又有少少拖劇情,但都幾有趣味性

我想問j.k.羅琳係咪你筆名? 幾時出波特外傳? 我fans 黎=]
回復 支持 反對

原帖由 滅日副將秋本明 於 4-12-2008 13:45 發表
其實佢d 故事算作得唔錯架啦
雖然不停出現矛盾,又有少少拖劇情,但都幾有趣味性

我想問j.k.羅琳係咪你筆名? 幾時出波特外傳? 我fans 黎=]

波特外傳之神秘的50金= =",,,

KING兄真係影衰晒吳國.....

del ac 啦...
回復 支持 反對

嘩  咁都好好笑  你屈人改圖  係你自己呃人怕比人照相 自己影好再改圖渣
你改圖唔比  係話人地屈你  真係好好笑
回復 支持 反對

重有 你掛擋都睇住掛咁專心 睇住人地企咁耐?你都真係好得閒bo
回復 支持 反對

原帖由 『呀良』 於 4-12-2008 02:44 發表
king哥,我們無人會信你啦,,,
快d del ac啦,,,

你地無人信  邊幾個人呀?滅日d人?
唔好搞笑啦 唔該
回復 支持 反對

wo~ 繼續拎隻死雞出黎撐!!! 有毅力!!!!

第一,
你拎一幅濛到死既相出黎就可以話火兔昆人既證據
我地post左 4幅原圖出黎任人下載黎睇就唔可以作準?

第二,
我地補影,影左成個鐘,king都一直係旁邊幫我地擺post做model,客串到底,咁代表咩?
代表我地改圖得閒到加多個大話king落去? @@
咁代表果位大話king一直見證住d人50銀收平貨,價廉物美 =]

第三,
本來前晚公頻嘈完,都打算放阿king爺一條生路,點知佢又玩改圖開post報復~
但果個post 一直得4個人客串,唱左成日雙璜,結果發現有3個都係king 既分身
一個就曾經post自己(king)打王既相出黎,2個就用king同king個生日做e-mail,白痴到爆
最後一個就係 lamwangtat你,到底你係咪又係king 既分身丫?
到底你係邊個丫?
學我咁開個真既game名出黎啦~
男人之家怕羞??唔敢以真面目見人???

唔該回應一下我以上3點~
我好想你本小說繼續寫落去,無謂令fans 失望啦~~ =]

p.s. 7 夠就好收聲啦,一直想跌落地執返d沙,只會愈做愈核突, 同國一場費事迫人太甚,
      到時搞到群雄會既兄弟行出黎比人指指點點就費事啦~~

回復 支持 反對