打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個話喵喵魔力冇人玩(有得睇現場情況)

關閉 [複製鏈接]
一下子升到五十幾lv唔好玩?冇當初玩魔力既感覺?
你地係513夠升左好耐啦,而家咪乜q都冇曬[[onion_73]] ,笑死[[onion_40]]

既然你想玩感覺點解唔返去正服玩,走黎玩私服托lun?[[onion_17]] 正服夠曬原汁原味,好有當初魔力既feel

又話傳送石呢樣果樣,你估個個好似你班大閒人咁,放假做毒男,成日係屋企打機呀?行一個迷宮/解個高級任大大話話最小個幾兩個鐘,返工果d咪唔洗玩?隻隻任成幾個鐘,唔洗訓呀??[[onion_18]]

一句講曬你班513忠實粉絲仲係期待緊513會開返,但係我同你講呢個世界好現實,咩都向錢睇,冇人情味?係,香港地就係咁冇人情味,你吹呀?
回復 支持 反對

補充多一d野:
如果你拎513黎同喵喵比,當然冇得比,你唔諗下513係幾時開?喵喵幾時開?唔該用你地個豬腦計下條數,會係邊到多人d??
我玩喵喵魔力係冇諗住長玩,9月就會退出,不過見你班513忠實粉絲個個話冇513就唔玩其他私服?笑x死[[yoyo_147]] 慢慢等啦  大閒人
回復 支持 反對

原帖由 manyiko 於 31-7-2008 20:44 發表
搞笑
又黎同我講5開
5開我仲玩黎仲乜(做自閉仔囧?)
而且我唔係513人,我玩官服的
不嬲升職呢家野我都係叫人一齊去
解任我先會搵FD
玩喵喵我真係搵唔到玩魔力既感覺
改到咁樣真係玩唔落

老實講喵喵入面唔係好多人5開到,大把人只係雙開

咁我想問下你係正服又幾多開?雙開?我諗唔只咁小._.而家正服d人大大話話有5,6個ac,有咩咁出奇?講自閉的話我諗應用係正服會適合d[[tk_36]]
回復 支持 反對

原帖由 熙~ 於 1-8-2008 10:10 發表
其實d人咁唔鍾意果d直飛升lv點/打王點既傳石
唔通佢地真係咁享受 行 你地不如去玩跑online啦

笑左........[[yoyo_153]]
回復 支持 反對

就算唔行迷宮,係解任務同升lv果陣都可以識到朋友,最大問題係你會唔會主動去同隊友傾計?而且而家d玩家係絕對唔會主動出聲同埋幫人,升lv就當係陌路人咁,你死你事,關我咩事要我出攻吸俾你?慳d唔該,我用完魔咪走囉洗理你班契弟?所以話而家真係一代不如一代,香港越黎越冇人情味

回復 支持 反對

老實講冇人要求513 d玩家黎喵喵玩,我都講過,黎玩我地當然歡迎,但係你認為唔值得黎玩,我地都唔會歡迎你,唔該你走[[yoyo_147]]

我係睇過唔眼,513收p既時候,個個人話有咩魔力好玩,有人提意喵喵,有人提意bt服,一係d人就話喵喵冇人玩,全個ser等於我地偉大513王國既一半都唔知有冇,咁小人玩我咪等於玩單機game,做自閉仔?   -   10倍技能exp玩黎做乜?一陣間就升完有咩樂趣,又話設定差呢樣果樣,其實冇人迫你地玩,唔好掐住自己條頸又係到大叫救命ok??
回復 支持 反對

原帖由 133133 於 1-8-2008 12:30 發表

你咁有腦,JA係話TK呀,尾帶呀,爆粗呀,無魔走呀 未必係無品

如果唔封AC可以點 我想你答下我

係咪係BBS開帖話依個玩家 十分ON9, 叫人唔好理佢咁潮?

我又想問下,你係條街到見到個上左年紀既阿叔,飲到貓左係條街大大聲唱歌,講野,自言自語,你會點做?會唔會行埋去叫佢唔好嘈?再唔係報警?一陣貓左打左你一巴你冇仇報咁點?呢個世界係咁架啦,一樣米養百樣人,咩人都有,但係你又管得幾多?
回復 支持 反對

原帖由 manyiko 於 1-8-2008 12:33 發表

打D大型任
例如龍城,帕0,失翼都要行迷宮
所以解任真係識到好多FD
而家人都變哂質,出句聲俾人話煩
我去左水瓶玩,台灣人係好少少
真係少少,開始就講句安安,之後升等就公喜,返去就辨辨

咁你有冇諗過點樣可以引發多d話題?要知道人際關係對你日後工作好有幫助,雖然而家唔係用口,但係都叫有個初步構思
回復 支持 反對

原帖由 manyiko 於 1-8-2008 12:46 發表

我以前玩魔力其實都係傾下日常既野
又或者講番魔力野都得
但係而家既情況係我講野係冇人會應我

係,玩家慣左雙開,呢頭忙完果頭又唔得閒,仲邊到傾計,討論
回復 支持 反對

俾,睇你自己部腦應唔應付到
回復 支持 反對