查看: 2388|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家在星夢的幸運 or 5好彩 的遭遇

最近好無聊 所以開左尼個帖=="

希望大家說說自己在星夢的幸運 or 5好彩的遭遇..

先說說我的

好的遭遇:
見到個紅名企系到掛機==" 殺左佢令到個影牙龍頭.. [[yoyo_140]]

壞的遭遇:
第一次紅名 5知會有咩事..所以系花場行黎行去,比個高lv秒左, 跌左個星古 [[yoyo_148]]
回復

你真係慘啦...
有左影牙冇左星古-.-
回復 支持 反對

好彩既係
行行下街見到有人放星古打小左個0 之後就比我買左.___.[[bao_36]]

唔好彩既係
比人呃左張點[[bao_29]]
回復 支持 反對

尋日買左新生頭17m .____."
回復 支持 反對

我番黎啦~~~~~~~~~(冇人記得我- -)

之前惡魔翼爆貴果陣,我賣,比人用隻蛋換左[[bao_29]]
回復 支持 反對

自從小鐵劍係尼城個打鐵無得買之後
竟然比我好好彩係小商搵到人賣10蚊
回復 支持 反對

好彩:係花場無啦啦有個紅名
         我又咁岩白
         殺左之後汁左70斗
不幸:果時同人組緊
         件斗比人吸左
         有個蛋散組員話係佢汁
         要同我平分......吹到
回復 支持 反對

好彩:重玩果陣識到班幾好既朋友...
唔好彩:岩岩開始玩果陣比人昆左張點 = =" 同埋 上星期見到270m既虹龍頭  不過無錢買 -口-
回復 支持 反對

我好彩係上星期左右見到紅名,佢比人殺左之後我汁了佢個星古= =
仲有係系尼城d無咩人ge見到一個人位放了幾個頭同一個小天翼系地下(果時小天百幾m萬)
佢就出左GaME= =唔知y,可能佢想開自己另一帳拿番,比我汁了...
仲有仲有,係我抽15個1娃30個7娃中了普通刀背兩把同永刀一把
我亂抽....................

唔好彩係我初初玩時(星夢出左無耐,半年都沒,我暑假玩)換個春日草帽
人地話借影相,借完沒了聲,下一星期,佢突然好友果到online,我問佢拿番,佢話賣左
要唔要佢比番錢我,我話,你賣左?搞錯,錢呢?幾多?
佢話,****(粗口..)傻仔!我昆你架!亂借比人,抵死啦
果時值成幾萬..><幾萬買到好多野..

仲有~比人屈昆錢,搞到正常平放點變左昆狗呃人放點..
一堆人鬧我....

同埋,係小瞳剛出時玩,打到key,去開,開到虹日,點知加野加錢同人換小瞳
易左幾次, 成日話按錯, 咁我咪話, 咁煩架!易都按錯!
佢話,唔會喇唔會喇,又易喇wor~
易完發覺...係一隻5lv蛋(仲要錯晒點..)改名變出黎...
最衰係佢易完走,我叫佢,佢打:?
我話:你昆我!
佢話,冇呀冇呀,你自己睇唔清楚,我不嬲冇話果隻係小瞳...

唉....成個過程打了出黎,好長= =

回復 支持 反對

我比人昆左個星古and c翼
回復 支持 反對