打印 上一主題 下一主題
收起左側

E-T~【討伐之蹤跡】Ex合併版~正式推出!

關閉 [複製鏈接]
E-T【討伐之蹤跡】Expedition-Trace v5,10

@@5,10
小弟喪整左幾日>< 終於整好左喇~
add左11隻兵 合兵多左d~
同埋肉同木已經變得好有用~@@

因為試bug時,好多人都話要add返鐵斯同halo~精拜果d~~小分諗左好耐
@__@整左都好耐= =
希望咁多位師兄可以繼續支持小弟^^
回復 支持 反對

蛇車好爽-_-...11
回復 支持 反對

原帖由 亂世之奸雄 於 2006-11-23 14:34 發表
蛇車好爽-_-...11

-_-v 我知 但e位師兄會不會覺得車車太小血~因為我見有人用左車車 不過比人屈= =
回復 支持 反對

原帖由 食屎佬 於 2006-11-23 23:43 發表

-_-v 我知 但e位師兄會不會覺得車車太小血~因為我見有人用左車車 不過比人屈= =

串我頭先比3,4p打我 之後我出車咁話啦wow?

你仲未答我車車上限幾多...如果冇變就唔洗改啦...又行得快攻速快
回復 支持 反對

原帖由 亂世之奸雄 於 2006-11-23 16:02 發表

串我頭先比3,4p打我 之後我出車咁話啦wow?

你仲未答我車車上限幾多...如果冇變就唔洗改啦...又行得快攻速快

@@原來係你XDD sor~~^_^~~上限25架車車~7秒出一架 我有d想+到佢去到200血~因為去度車果個lv 人地都高lv兵 弓兵都可以秒車車 但係= =車仲秒得弓手恐怖~不過車車難合麻=口=
回復 支持 反對

7 合左哈仔跟住 1100kills 彈= = 1100kills最好唔好轉視(轉視位置大會彈)最好說出位置
回復 支持 反對

跟第0版相比
這個更新了十分多
首先 我喜歡那個助攻技能...(不過某助攻技能會打到自己...)
感覺上攻擊別人的時候 帥很多

合體又多了 也有城堡兵呢...
(可惜要設為"所有科技",某些城堡兵有用變做冇用...例如拜占庭聖騎兵)
(所有科技既話 大部份英雄就合唔到)
同埋 因為英雄又多了 戰術就更加多了 (你不會知道敵人會合什麼 因為太多東西可以合了)

不過 可能因為太多兵
要記住晒全部合體方法...不可能- -
(太多了- -一定要照住個合體表來打)

繼續努力
回復 支持 反對

改左日本一開始有精呢個現象佢.....

新發現bug:睇圖

回復 支持 反對

原帖由 食屎佬 於 2006-11-23 16:46 發表

@@原來係你XDD sor~~^_^~~上限25洵陞h度車果個lv 人地都高lv兵 弓兵都可以秒車車 但係= =車仲秒得弓手恐怖~不過車車難合麻=口=

不如加快D出仲好= =
回復 支持 反對

原帖由 Torchic╳小火雞 於 2006-11-24 09:00 發表
跟第0版相比
這個更新了十分多
首先 我喜歡那個助攻技能...(不過某助攻技能會打到自己...)
感覺上攻擊別人的時候 帥很多

合體又多了 也有城堡兵呢...
(可惜要設為"所有科技",某些城堡兵有用 ...

板主大大= = 其實我唔係好明你講e個係咩意思"(可惜要設為"所有科技",某些城堡兵有用變做冇用...例如拜占庭聖騎兵)
(所有科技既話 大部份英雄就合唔到)"
因為小弟已經係整地圖果度 set左完全科技xxx 果個(1-8p)~係開game果度 應該唔洗tick 所有科技也可以合到所有英雄......因為小弟都試過好多次 係冇問題= =
即係話唔洗tick所以科技都可以整到鷹仔 so 科騎果d係有後勤的@@

原帖由 亂世之奸雄 於 2006-11-24 10:55 發表
改左日本一開始有精呢個現象佢.....

新發現bug:睇圖

e位師兄@@@@日本果度我諗左一陣 而家改一改左 但係唔知岩唔岩你心水= =~但係你話個bug係話康斯不能出兵嗎= =??但係小弟 check過 應該冇問題bo....定係有其他bug @@??
= =sor 師兄~我已經搵到bug了 = =原來冇循環到 haha sor^^"

回復 支持 反對