打印 上一主題 下一主題
收起左側

內功(法師)討論區

關閉 [複製鏈接]
想問下..
學技好呀..你地剩係講學咩火水土木金...
咩技...可唔可以講低..
我話想學火2/3..水2/金2/木1同土1...
呢到6招..學得岩唔岩...火係主打..水金係PK用...木土+血防用..
咁樣掂???我就諗住升一開始4心2體...到10LV就3心3體..
因為我唔會咁早PK>.學哂技..升哂LV先講..
仲有...D人話用暗好...毒得黎又引到怪..
但係D人話仲要學埋暗果招咩月...
暗既招洗唔洗學...要學既話學邊招..
我驚冇位學/././.
仲有...特技果到...+火內呢D要+到幾多,,,
洗唔洗+埋其他種內....玩暗既假如學招..洗唔洗+埋暗外呢??
希望有人答我...^^我真係想玩的..
之前玩劍..但係都升得幾慢..2個鍾先又1LV升8LV..
玩到10LV冇哂引...D人爆技///勁..
希望有 人答哂我呢D問題...多謝

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

我講哂出黎=口=
自己睇
其實你學加防幾招冇咩血= =我覺得= =
一開始4心2體都ok,10lv開始3心3體,血係多,不過魔攻到高lv個陣可能比其他人低
用暗係好,毒得人又引到怪,so我都用左
但係你係唔洗學暗個d招,個d招係外功,要7月流火高攻你就要加敏,你想用呢招又打到高攻你就唔可以用法c,因為我地係加哂心脈,7月流火個d外功係唔會加攻
特技個到,你想點加就點得=口=
我20lv個陣,打坐6,血3,內力5,防3,火水金木內功5
咁你學左邊幾招呀...可唔可以講..水23.火23呢d...講低俾我聽下丫
木係扲黎+血..咁都要5呀.....
土唔洗??
20lv前
升哂金木水火5先..定係學左咩先..

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

洗唔洗學輕功
回復 支持 反對

不過單補血真係唔係好勁...+得一個..升lv都玩爆怪啦..+唔次..
最好出d大飯圍+血
回復 支持 反對

1lv既技全部都係廢..
回復 支持 反對

冰剩係企係到..係出到招..好多職都係打到你..佢地打得幾遠..
但係暈就唔同....技又出唔到....行又唔得..
係我就學左金啦..
回復 支持 反對

唉...法師pk唔一定勁架...
打刀..最多用雪燕+風雷..
我今日升左風雷8lv,,,打同lv既人...唔暈到過2下..
暈2秒到...但係...唉..d人防金都唔低...唔係太易暈到..
我8lv風雷...打刀槍淆到乜咁呀..
刀...3-4下秒到你...你冰佢姐..佢有水防..唔一定冰左..但係...唔中既話..收皮了.
刀一定係最難打既..
槍..ok啦.,.我同d 同我同lv既人打..輸一半..羸一半
暈到就正...暈唔到等收皮....
劍弓暗拳..未輸過low>...暈到佢死..
我風雷8lv..雪燕8 紅連12 真氣12  大漠12  係呢幾招咋...
風雷8lv都唔係成日暈到架....人地同lv果d..
有時真係一下都暈唔到..人地防金高
回復 支持 反對

升多都冇乜用...因為人地防金真係勁高..
+上D人有強過...+4十幾攻..
真係幾下就收你皮LOW.
暈唔暈到係一個好緊要既POINT..
我風雷11LV啦..同LV既都唔係成日暈到
回復 支持 反對