打印 上一主題 下一主題
收起左側

射術討論區

關閉 [複製鏈接]
唔計裝我估弓係接受最廢
攻又唔夠槍/刀黎
血又少
得過升lv快
我25lv
體25 全點敏 加埋成套21裝有6xx
攻有323~360(因為我把野做過手腳)
打槍同刀佢比較識玩我可話係100%輸(輸再唔夠血我估

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by ~冥之神~ at 2006-3-25 21:46:
最高攻=百步
全隻game最大範圍技=破天...亦都係弓最自豪的殺怪技'~'~
弓必然是全敏....不能秒怪就是垃圾....你是遠攻...弓不需要多血...
pk也不論到你...pk想羸就靠冰住人吧...遇到力刀+金就死定了
秒怪秒怪 ...

你可能玩得太多其他game
弓手唔似其他game禁係禁屈人
弓手升lv快係因為佢可以打多隻
e隻又set左只可以有3隻怪圍你
你唔多血升lv就要比平時多食d包
因為你去到密室d怪太密打極都有
不斷禁圍你最尾因唔多夠血已死
同lv刀
全敏 上到21lv不出5下就死
我比21lv刀4下ko血有65x
2下就冇護一下大刀ko!我先岩岩扣曬佢護
可能我招技唔夠高lv啦

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

大陸同日本 基本上攻係唔同
我玩日本個陣咩武器都係差距1~3攻
大陸d人話槍攻抵
隻隻game代理唔同!
我見日本27lv打密室2個ko d野第一下6xx第2下已經去到1000
大陸因為為收$我冇試過
日本我玩拳正係買武器店d裝唔加石21lv都有成26x~28x
我係香港同樣禁加點知得出黎既攻係18x 少成100

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對