樂古Nakuz

標題: 道具,係可以用的 [打印本頁]

作者: henry9207    時間: 21-4-2015 20:56
標題: 道具,係可以用的

禾依加仲巧驚驚
[youtube]slB_qlxA6tQ[/youtube]
前言:
玩街場,無啦啦比人針對,原因係用左一粒藥丸,而OO5OO6咁唔好彩食左(拿,我無針對佢,有得dum咪dum一粒過吓隱)
哇,黎鳥黎鳥,佢同我講:"你咪駛指意係下場開到V苗"
無無無,是佢但,我點知佢係咪講笑姐係咪?我之後問佢:"唔用得道具?
我再同佢講:"你唔係用左spdown咩?(我見住佢dum道具,理得佢係咩,是但講個道具名)
佢話我屈佢用"SP DOWN"哦,咁佢有無用道具?我只相信自己隻眼
tmd,用粒道具可以比人問候到連情面都可以唔講(佢以前入過副公會LeDge,虧我好記性,dklm)

已經係成個星期之前既事,而今日~
我求其入個場玩,開場無幾耐有位好心人同我講,有個士仔想踢你,心諗,係邊個?我最鍾意士仔,叫人咪踢士仔既都係我,點會有士仔反而想針對我而想踢我呢?
果位好心人竟然知道個士仔係邊個(原來係OO5OO6)
哇,咁記仇既,禾巧驚驚驚驚喎,之後咪公頻話依加班廢青好記仇,點知當我同OO5OO6一組果陣,由於太有輸出,用獄天打到個個一血而比佢汁曬(汗,一睇都知吹水,onj)
完場即被踢

完~佢都係想出名姐,升少校唔識人,我明的~(可能佢太想其他人輸喇,自己一輸又比人掉道具,當然唔開心,由唔開心變為憤怒,由憤怒變為仇恨,喂大佬,我無針佢架-.-)
sd都係一隻game姐,掉下道具唔得咩...................................
作者: henry9207    時間: 21-4-2015 21:02
即刻比人腐皮, BUT THX FOR SUPPORT
作者: make55631    時間: 21-4-2015 21:12
掉下道具可以啊  個士仔踢你又關我事 你見我之後都無同你嘈啦
作者: make55631    時間: 21-4-2015 21:13
同埋唔係我腐皮你-
作者: henry9207    時間: 21-4-2015 21:19
唔駛扮,個士仔PM個場主叫佢踢我,我有場主個名,叫佢出黎做證人好無?
作者: make55631    時間: 21-4-2015 21:26
最好啦 1個士仔就可以話係我- -
作者: henry9207    時間: 21-4-2015 21:31
回復 6# make55631

係喇係喇,個場主屈你呀,不過係你就係你啦,笑
作者: make55631    時間: 21-4-2015 21:33
一定係咁啦 我一定日日得閒上sd踢你 我同你嘈過之後又唔係第1次見你 做咩要e家先踢你?_?
作者: henry9207    時間: 21-4-2015 21:43
原來Freedom968同你同會,咁就真係好笑喇,佢自己講既,你搵佢算帳啦
作者: henry9207    時間: 21-4-2015 21:46
笑鬼死,你自己唔知自己友同左我講,照踢我,搞到我知邊個踢
作者: make55631    時間: 21-4-2015 21:47
55 1定係佢指名道姓咁同你講踢你個個1定係我 同埋我唔小心幾場食左你個sp down真係sorrry哂 哂左你咁多個sp down
作者: henry9207    時間: 21-4-2015 21:54

作者: henry9207    時間: 21-4-2015 21:58
掉完一次比人鬧到咁,咪掉第二次,如此類推
踢你必有原因,鬼叫你咁串咩,我知你比我踢係唔ger,我屈你(我唔知,對眼屈你?)
但我想你明白咩叫用道具,而且道具用左都唔會有咩問題姐,sp down係狗,定身又抽sp,咁但係要玩就要服輸,你可以話sd有道具制係錯既,但其實用道具都係娛樂姐
作者: henry9207    時間: 21-4-2015 22:02
我好少開樂古po話人,除非比人針(由其依加sd咁少房既情況下),希望唔好有下次
作者: billson    時間: 21-4-2015 22:46
D道具多到,我只靠打街場都存到500幾個紅閃,唔用真係浪費
不過道具主要危急時先用,正常情怳都唔會喪用
作者: make55631    時間: 21-4-2015 23:17
OK 既然最後個下台階都無埋 咁我都無謂亂搵下台階 但係你真係可以放左我sp down幾次之後e家同我講番唔小心放到我
我只所以咁記住你係因為你個時屈番我上場放你SP DOWN先 我個日全日帶強跳 最大問題係我上場同你一組(點放你ITEM)....
只於我個日係咪帶強跳 你可以問下自稱客觀既Freedom968 我都希望唔好有下次  只於你話(由其依加sd咁少房既情況下)我都好同意無謂單單打打 搞到連一個夕陽online都無得玩(同埋個腐皮唔係我比
作者: bevisyin    時間: 22-4-2015 01:34
用咩都好  用SP down好黑人憎
冇大技比人dum中 扣到2技都冇埋

唔好dum中我 我都會針對式dum返你
作者: UIOPRT    時間: 22-4-2015 01:48
有用悟用, 罪大惡極
作者: henry9207    時間: 22-4-2015 07:30
真係麻鬼煩,第一,我無話唔小心dum spdown落你度,鬧完我咪dum多幾粒,痴線,同埋,我用深度你用hi nu,你带強跳dum我隊友,咁咪證明左唔同組囉,你又幾時同我一組?(第一次既case,上星期)至於琴日,我有屈你dum我道具?我咪講左同組你先做到場主,之後一腳伸我出房,難道你無睇正文?
既然你記憶有問題,咁我就真係百分百相信你個出手動作係用道具dum我隊友啦,不用解釋,講埋事源邊個場啦(公會地圖,公廠,事發地點,重生點)
作者: make55631    時間: 22-4-2015 07:44
我不嬲都講緊係你上星期屈我放你spdown先   同我1組都係上星期既事,個時你自己清清楚楚咁講 [唔知邊個放先] 之後我都有同你講我個日帶強跳 無放過你spdown  你就踢鬼左我
只於我個強跳我好清楚記得係放洛freedom968到  唔係比你
作者: make55631    時間: 22-4-2015 07:49
係就係工廠場 重生點個時係你放我隻沙刹比spdown 我先忍唔住話你 個場由頭到尾我任何1個item都無放過  反正信不信由你
作者: henry9207    時間: 22-4-2015 13:26
我不嬲都講緊係你上星期屈我放你spdown先   同我1組都係上星期既事,個時你自己清清楚楚咁講 [唔知邊個放先 ...
make55631 發表於 22-4-2015 07:44

笑,識唔識睇字?我屈你放“我"sp down?我話你掉道具落我個隊友度呀,唔係屈你掉落我度呀白痴,我踢你,踢你之前又唔認自己用道具,又鬧9我,我有無唔認自己用過道具?唔通好似你咁咩。各位睇下條友既邏輯,佢話我同佢同組,但如果我同佢同組,請問我如何對佢使用sp down呢?係呀,你放道具先既,你自己都識講個強跳掉左落我隊友(Freedom968)度,
但比我見到所以咪掉你囉,onj
作者: henry9207    時間: 22-4-2015 13:34
好低能,抵你比人踢,做左野又無膽認,何況只係區區一個道具。開分身,踢完人,比人篤爆,柒左,反駁人又講大話,無邏輯,前後矛盾,話你廢青老實講無問題。
作者: freedom040542    時間: 22-4-2015 13:48

http://www.vjmedia.com.hk/articles/2014/10/27/89025
作者: make55631    時間: 22-4-2015 16:05

你口口聲聲話人廢青 咁你一定係有為青年啦  我放強跳個時你都唔係場到 你係可以話放我先你spdown先 係你自己講我放你spdown先  講過可唔可以唔好唔認 定係你似條金魚得三秒記憶?!  樹若無皮 必死無疑 人不要臉天下無敵  自己講過既野都唔認 仲想話番中你spdown個個既錯  Ok當我認輸 你可以慢慢係下邊繼續發表你D偉論(有為青年
作者: henry9207    時間: 22-4-2015 16:36
做咗唔認Orz?
話咗條友唔識睇字架啦 , 佢由始至終都係度話:“你屈我掉你sp down"。我想講,我係見到你用道具掉我隊友,我先出手姐,幾時屈你掉我?你係咪想講我屈你用道具?我系樓上已經解釋咗一切,我只相信自己隻眼,駛唔駛我幫你拍掉道具既出手動作?而且我用道具之後你講咗啲咩?我話有咩問題,之後你自己又講左啲咩呢?假如我見到熟人,我會唔會因為佢對我用道具而問候佢:笑
作者: henry9207    時間: 22-4-2015 16:42
我有為,咁你呢?“咁你呢?“
你話我不要臉?
“面係人地比,架係自己丟“呢句用系你身上最適合
你做柒左,開分身踢我又比人篤爆,扮曬蟹話唔係你做,點知。。。(so sad樓上有圖)
廢青
作者: 神雞尿算    時間: 22-4-2015 17:39
踢人既 夠膽做咪認lor 我就成日踢柏林仔嘅  
只可惜我一直做埸主佢入黎又比我踢返
作者: 工口仔    時間: 26-4-2015 10:29

一句到尾!
隻Game都就收皮喇.人地小學雞想扮大佬咪由佢囉

比我就尊登去佢個場比佢踢.家陣唔比佢踢!?
遲下隻Game收左皮佢想踢都冇得踢就會好後悔...

作者: 星空x緣份    時間: 14-5-2015 00:00
想推返上去,又有人因為道具而踢人
作者: yiuee1316    時間: 14-5-2015 01:30
小學雞  唔食得道具就比嘈人  我開單挑場玩哂12345又比人嘈
作者: 味kai啦    時間: 23-5-2015 21:26

小學雞真難服待,比我就輕鬆屠爆你再踢哂2個垃圾
作者: SDON狗仔    時間: 23-5-2015 21:29
玩唔起咪DEL GAME LO 死KAI袋!!!
作者: 星空x緣份    時間: 27-5-2015 15:15
支持道具,係可以用的

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2