樂古Nakuz

標題: 黑色瞄我唔到,LAZER PIG 雷射格魯古古BY PU丁 [打印本頁]

作者: henry9207    時間: 15-10-2014 06:52
標題: 黑色瞄我唔到,LAZER PIG 雷射格魯古古BY PU丁
上次比賽用呢部就岩喇
用咩GNX加農打部變大既EW噴火機姐~
早知當初就用GP02 + LAZER PIG + X3啦
唉,所以拎呢部黎回味下

[youtube]8rcJbYqvTbo[/youtube]
拳機no more,玩瞬狙多,實彈最多,狙唔中更多~
作者: 小黑死神    時間: 15-10-2014 19:10
全手描?btw 首歌好難聽 唔岩口味
作者: henry9207    時間: 15-10-2014 19:14
全手描?btw 首歌好難聽 唔岩口味
小黑死神 發表於 15-10-2014 19:10

我唔聽日文歌架,下次再轉
作者: 鰐島亞紀人    時間: 15-10-2014 21:09
taylor swift is good
作者: bevisyin    時間: 15-10-2014 21:32
我唔聽日文歌架,下次再轉
henry9207 發表於 15-10-2014 19:14

不知幾好聽 佢唔識野(外國同日文歌都聽 唔聽泡菜歌)
[youtube]nfWlot6h_JM&[/youtube]
作者: henry9207    時間: 15-10-2014 23:01
taylor swift is cute + energetic <3
作者: 小黑死神    時間: 15-10-2014 23:12
咁唔鍾意shake=/=唔識野 我自己本身都唔buy韓風
作者: 工口仔    時間: 16-10-2014 11:37
講番段片普普通通 但玩得開心=OK 所以都支持既

歌我就...因為係公司偷雞上網 聽唔到zzz
不過我乜歌都聽乜類型都聽 除左太pop既同韓狗唔聽
作者: henry9207    時間: 17-10-2014 17:04
[youtube]nN6VR92V70M[/youtube]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2