樂古Nakuz

標題: 求打48LV水洞及阿古斯穴副本任務攻略 [打印本頁]

作者: wowomonkey01    時間: 28-8-2013 14:56
標題: 求打48LV水洞及阿古斯穴副本任務攻略
小弟呢幾日狂打呢兩個任務副本(主雙手斧,副雙刀,49|v),狂打唔死最後既boss.
問下大家我應該注意D咩同埋點打死阿古斯、魚女王同埋51lv既烏龜守衛?
希望大家盡情比意見,thx!
作者: michaellam9977    時間: 28-8-2013 14:58
玩豎琴天下無敵
作者: wowomonkey01    時間: 28-8-2013 14:58
當初冇揀...
作者: wowomonkey01    時間: 28-8-2013 14:59
點打死阿古斯、魚女王同埋51lv既烏龜守衛?
作者: michaellam9977    時間: 28-8-2013 15:03
打之前離遠D睇下佢有D咩技,諗定點走位,最緊要係帶夠藥水
tip:佢放範圍技果陣如果你避唔切就放源神技(無敵)或者打暈佢黎保命
作者: michaellam9977    時間: 28-8-2013 15:04
唔好打得急,慢慢磨佢都會死嘅;)
作者: wowomonkey01    時間: 28-8-2013 15:16
請問你幾多呢?好似識打甘...
同埋隻BOSS超多HP,靠技能同源神做輸出好似冇乜用- -
不過阿古斯同51lv既烏龜守衛鬥唔過,有足夠薬水但是要等冷卻時間,個段時候就靠血防來撐啦
烏龜守衛有圍技,足以將我D血減清,阿古斯仲衰...
作者: wowomonkey01    時間: 28-8-2013 15:18
它都有範圍技,不過冇甘勁
次次埋它身,都是藥水做輔助
打到四分三血就開必...
作者: wowomonkey01    時間: 28-8-2013 15:20
但是即使冇咩血,我都照打...
可想而知我是幾勇敢= =
結果都是撐唔住,兩隻我都失敗告終- -
作者: wowomonkey01    時間: 28-8-2013 15:25
仲有,打暈佢之後,它一定用絕招打番我轉頭.呢一點我最擔心
走位都未必避開得到,兩隻圍技都大圍既,走佬都需要一秒在右啦
作者: wowomonkey01    時間: 28-8-2013 15:40
????
作者: wowomonkey01    時間: 28-8-2013 15:40
[img][url][/url][/img]
作者: michaellam9977    時間: 29-8-2013 00:24
我宜家49lv琴書最緊要係摸清佢出招嘅頻率
打得多就夠打嫁喇XD係wo你咩職?
作者: michaellam9977    時間: 29-8-2013 00:25
咩職果句收翻XD,眼殘睇漏sor~_~
作者: michaellam9977    時間: 29-8-2013 00:28
絕招果D唔好急住出,一定要留住等避無可避嘅時候先用
作者: michaellam9977    時間: 29-8-2013 00:29
補充:少血仲要藥水冷卻緊果陣可以考慮下同佢拉開少少距離(雖然唔知咁樣有冇用,但係我玩雙刀果陣就係咁打XD)
作者: Sonic~    時間: 29-8-2013 14:50
玩豎琴天下無敵
michaellam9977 發表於 28-8-2013 14:58

我buy你 主琴副書的路過 哈哈哈 組隊唔怕無人組 又唔洗點打 齊回血走位xddd
作者: wowomonkey01    時間: 29-8-2013 21:26
多謝!!!!!不過烏龜守衛好難打- -
說說9月更新個陣好似有新助手wo...
守護騎士系統:玩家可以選擇守護另一個夥伴,並且習得與對方一起施展的連攜技,就跟源神連攜技一樣。
作者: SIUWAI8    時間: 29-8-2013 23:02
隻烏龜放水旋渦會有藍光出現,之後即閃
人魚公主唔算難打...
阿古尾王我打到好易亂方向

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2