樂古Nakuz

標題: 你地用緊咩機?? [打印本頁]

作者: choi1028    時間: 2-5-2012 15:45
標題: 你地用緊咩機??
有咩app可以推介俾我^^??game,影相,聽歌app有冇咩好介紹呀??thx
作者: 我思故我在    時間: 2-5-2012 17:43
我用緊i9003的,影相既app我介紹隻cymera,打機既我介紹隻defender 2比你
作者: 黑夜舞魂    時間: 2-5-2012 20:18
本人近一個月內換了數次手機,
HTC Sensation XL -> Samsung Galaxy Nexus -> Samsung Galaxy SII(Black) -> Samsung Galaxy SII(White) -> HTC Sensation XL

經過本人一輪實測之後, 發覺核的多少其實沒什麽關係, 最緊要部機啱心水, 千萬唔好談規格去買機, 如果唔系會後悔的!

本人發覺用單核的XL上網比機王SII還快, 所以本人現在已經不看手機的規格了a0a
作者: joe3159    時間: 2-5-2012 21:55
作者: choi1028    時間: 3-5-2012 04:25
回復 2# 我思故我在

i9003係咪samsung??
thx版主^^聽歌app呢??有咩好介紹??我部電話一首歌仔都冇好空虛/_\
作者: choi1028    時間: 3-5-2012 04:28
係囉咁有米ge-_-點解你會出咁多部冇部岩用咩??
不過電話我已經出左;P而家入緊app落去...哈哈...仲有咩推介app介紹下;P
作者: black街    時間: 3-5-2012 09:19
聽歌我介紹kkbox俾你,d歌都幾新幾齊,你可以dl來睇下
作者: choi1028    時間: 3-5-2012 10:44
thx....我岩岩dl左睇過又真係幾多歌....好多新歌都有...
你係咪用緊??我想問咩係一齊聽??
作者: 我思故我在    時間: 3-5-2012 17:03
回復 5# choi1028
i9003係samsung的,聽歌既可以down酷狗音樂/kkbox,不過kkbox好似係3台就免費試聽一個月,其他就得一日,再唔係你down歌落黎聽都得架.
作者: choi1028    時間: 3-5-2012 21:31
回復 9# 我思故我在

好彩我係3:lol ....哈哈哈哈
禁左個app成日都未睇哂佢d野....
你都係用開哩個??你知唔知咩係一齊聽??有咩用ga??
作者: 我思故我在    時間: 3-5-2012 21:37
回復  我思故我在

好彩我係3 ....哈哈哈哈
禁左個app成日都未睇哂佢d野....
你都係用開哩個??你知唔 ...
choi1028 發表於 3-5-2012 21:31

我少用kkbox,比較多用酷狗.
ps.你用咩機的
作者: choi1028    時間: 4-5-2012 02:02
點解呀??kkbox好似仲多歌喎....d歌仲新d...
我都係samsunggalaxy s2
作者: black街    時間: 4-5-2012 03:57
你dl左喇?覺得好唔好用?
一齊聽係睇下人地有d咩歌,簡單d講即係人地聽乜你就聽乜~haha
你知唔知遲下有得同fiona一齊聽,仲有得同佢live chat
作者: choi1028    時間: 4-5-2012 09:20
回復 13# black街

係呀而家試用緊^^我覺得都幾正...真係好多新歌...
同埋dl落唻都幾快幾方便...冇介紹錯呀下~哈哈哈
作者: dcheung66    時間: 4-5-2012 19:43
我都係3仔~~剛剛登記左~~~`:lol
作者: Hellkite    時間: 5-5-2012 12:54
Game:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4285816
作者: AlonEsTaR    時間: 5-5-2012 17:36
用緊sII
最常用都係whatsapp同Line
作者: joe3159    時間: 5-5-2012 19:34
作者: longpeter    時間: 5-5-2012 20:59
神機nexus 親生仔 nexus
joe3159 發表於 5-5-2012 19:34

覺得部野點?
作者: joe3159    時間: 5-5-2012 21:02
作者: longpeter    時間: 5-5-2012 21:03
更新快
joe3159 發表於 5-5-2012 21:02

邊方面?
作者: joe3159    時間: 5-5-2012 21:03
作者: longpeter    時間: 5-5-2012 21:07
更新系統 遲D 5.0一定有佢
joe3159 發表於 5-5-2012 21:03

幾時5.0=.=
作者: joe3159    時間: 5-5-2012 21:12
作者: longpeter    時間: 5-5-2012 21:17
問google
joe3159 發表於 5-5-2012 21:12

GOOGLE點答你:lol
作者: joe3159    時間: 5-5-2012 21:19
作者: longpeter    時間: 5-5-2012 21:25
我都想知 都應該就出
joe3159 發表於 5-5-2012 21:19

咁快-.-?
你又知
作者: joe3159    時間: 5-5-2012 21:26
作者: joe3159    時間: 5-5-2012 21:28
作者: longpeter    時間: 5-5-2012 21:28
之前呀唔知邊個話5.0 第3季出 咪信下佢 又好似好有根據咁
joe3159 發表於 5-5-2012 21:26

4.0宜家咁HIT,真係咁咪虧--

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2