樂古Nakuz

標題: 有冇人知psp可唔可以連到電腦到打 [打印本頁]

作者: 怪盜kid    時間: 6-10-2010 20:04
標題: 有冇人知psp可唔可以連到電腦到打
我想張psp連接到電腦到,用我電腦個mon黎打,得唔得?有冇人識?
唔好叫我移去psp專區,個到細菌都冇粒
作者: 99030869    時間: 6-10-2010 20:12
我想張psp連接到電腦到,用我電腦個mon黎打,得唔得?有冇人識?
唔好叫我移去psp專區,個到細菌都冇粒 ...
怪盜kid 發表於 6-10-2010 20:04

十分同意.
我都想知= ="
作者: 刺客先生    時間: 6-10-2010 20:53
psp專區好似有版主= =
順便問埋Wii得唔得(無聊一問
作者: 翼風星痕    時間: 6-10-2010 21:07
will用電腦個屏幕我都認為可行
但PSP不可能吧
作者: 元氣大佬    時間: 6-10-2010 21:08
psp係可以
沒記錯只要透過usb就得
不過要整好多野
作者: john456    時間: 6-10-2010 21:11
psp可以
好似有舊唔知乜wifi手指咁既野...
但係psp版都有版主
我諗佢一定會理你既...
作者: abc我我2    時間: 6-10-2010 22:18
好似唔得,你問下psp版主啦,應該好熟
作者: 天︱下    時間: 6-10-2010 23:03
樓主知道要去psp專區 就應該去啦 明知故犯 !
作者: hihicame    時間: 6-10-2010 23:10
個隻手指我記得芒享都有得用~
作者: 怪盜kid    時間: 7-10-2010 00:01
版主幫幫手吧
作者: 小總統    時間: 7-10-2010 18:34
psp連接電腦
倒不如down個程式,係電腦玩
psp連接電腦我未聽過,電視接駁就一定得
作者: singexe    時間: 7-10-2010 18:49
我個PSP模擬器既FPS好低,得廿幾

點樣好似人地咁勁快,勁暢順架??
作者: 怪盜kid    時間: 7-10-2010 19:01
psp連接電腦
倒不如down個程式,係電腦玩
psp連接電腦我未聽過,電視接駁就一定得 ...
小總統 發表於 2010-10-7 18:34
係咪姐係連落部電視到玩?教我ok?
作者: 小總統    時間: 7-10-2010 19:08
係咪姐係連落部電視到玩?教我ok?
怪盜kid 發表於 7-10-2010 19:01

要買psp專用色差線
作者: wong87    時間: 8-10-2010 21:38
psp可以連落電腦到玩
不過,此功能主要用途係用來拍片
-------------------------------------
首先,電腦要下裝一個程式和安裝內程的一個程式,
然後,將一個插件裝埋落psp度
最後就搞點,可以set制,然後鍵盤按上下左右=psp上下左右,仲有其它制就可以睇番set制,有得睇
----------------------------------------
有圖有真相

---------------------------------------
套野就叫做RemoteJoyLite
淨底就交比版主整教學啦
作者: 小總統    時間: 8-10-2010 21:53
psp可以連落電腦到玩
不過,此功能主要用途係用來拍片
-------------------------------------
首先,電腦要 ...
wong87 發表於 8-10-2010 21:38

鍵盤玩怪怪地
作者: wong87    時間: 8-10-2010 22:25
鍵盤玩怪怪地
小總統 發表於 8-10-2010 21:53

因為本身主要用途係用來拍片=,=
順帶一題,
可以用psp控制,然後係電腦個mon度睇
作者: 小總統    時間: 8-10-2010 22:43
因為本身主要用途係用來拍片=,=
順帶一題,
可以用psp控制,然後係電腦個mon度睇 ...
wong87 發表於 8-10-2010 22:25

駁電視睇無咁複雜

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2