樂古Nakuz

標題: 學副兵一問 [打印本頁]

作者: 赤璧老漢    時間: 27-5-2010 17:50
標題: 學副兵一問
如題
請問下, 74lv, 如果想學新既副兵種, 咁原先既副兵魂意, 是否仍然存在 ?
請各位高手回一回, thx!!!
作者: tonycheung20    時間: 27-5-2010 18:23
有......
永久架==
作者: raychow0829    時間: 27-5-2010 23:05
第1日玩咩-=-
作者: 紫龍之森    時間: 28-5-2010 08:35
老漢
所有兵種既極意係學成之後就會一直生效
所以先會有十六神九呢樣嘢
....話說你想轉咩副兵....(要exam...睇黎要暑假先會再上線喇/3\
作者: 赤璧老漢    時間: 28-5-2010 11:05
多謝各位既回復, thx!!
我主棍, 副扇用到依家, 未轉過其他兵種, 驚用左天書後冇晒d野, 都係問清楚好d,  v""

hi sam !!! 都係諗緊轉咩好, --""
想轉, 不過副扇又幾好用, 但我呢2個兵種都係冇昏技, 只有挨打, 真係好頭痛 --""
作者: tonycheung20    時間: 28-5-2010 17:59
副盾好好用~@@
作者: 紫龍之森    時間: 28-5-2010 18:50
想用係戰場既話....副杖挺好用的
作者: 傻爪小優~    時間: 29-5-2010 22:33
你有閃避未用環囉..閃暈=.=
一係激d轉埋主武..
作者: 無為    時間: 30-5-2010 22:36
多謝各位既回復, thx!!
我主棍, 副扇用到依家, 未轉過其他兵種, 驚用左天書後冇晒d野, 都係問清楚好d,  v"" ...
赤璧老漢 發表於 28-5-2010 11:05

一係轉主棍副環囉

閃到入血入骨

閃到天荒地老

高閃真係幾勁
作者: 傻爪小優~    時間: 31-5-2010 00:11
轉環係有用....不過我覺得..如果樓主鍾意既話..轉杖都好..既可以群怪又可以打國戰..
作者: 赤璧老漢    時間: 1-6-2010 10:20
好多謝大家比左好好既見議 ! thx!!
經過我再三考慮, 都係升到80, 兼升埋16神九先算啦, 因為我升得速度太慢, 依家先升到74lv -""
依家轉又真係轉到天荒地老啦 -""  多謝大家支持!
作者: 紫龍之森    時間: 1-6-2010 15:35
好多謝大家比左好好既見議 ! thx!!
經過我再三考慮, 都係升到80, 兼升埋16神九先算啦, 因為我升得速度太慢, ...
赤璧老漢 發表於 1-6-2010 10:20

嗯嗯
那麼...要努力了
作者: sam672003    時間: 25-6-2010 10:04
主棍副環,好d

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2