樂古Nakuz

標題: D新武越黎越勁 好5公平 [打印本頁]

作者: will2005    時間: 17-10-2009 19:14
標題: D新武越黎越勁 好5公平
如題 先5計戟  鉤滴血滴到你傻  盾招暈技差5多成8秒  8秒佢1下1000 當你1m血 點都冇左一半 la 玩鬼咩
作者: chunkit_66    時間: 17-10-2009 19:23
爪既地位不變@_@
作者: Carrera    時間: 17-10-2009 21:19
遲下出鏜,攻速2.6,騎戰勁到喊
作者: pinklady    時間: 17-10-2009 22:14
[[bao_34]]佢出果時
5知仲有冇人玩
作者: 無名方士    時間: 17-10-2009 22:27
遲下出鏜,攻速2.6,騎戰勁到喊
Carrera 發表於 17-10-2009 21:19

2.6= = 百變都係+3-.-
作者: ~呀杰    時間: 17-10-2009 22:37
無計啦隻game兵種不嬲都唔平衡 紫戟一個都可以打死2個劍 連舞幾秒又一個
作者: Quentin~    時間: 17-10-2009 23:46
爪既地位不變@_@
chunkit_66 發表於 17-10-2009 19:23

爪打盾會唔會好難打?

百變弓、七星杖、落日扇既地位就真係不變
作者: fung2708    時間: 18-10-2009 13:05
其實依家咩兵器最勁?我新仔黎=_=想知多d
作者: a93619    時間: 18-10-2009 13:09
fung2708 發表於 18/10/2009 13:05
你裝令 玩咩都勁架啦!!!
作者: Quentin~    時間: 18-10-2009 16:15
fung2708 發表於 18-10-2009 13:05

主盾吧
作者: a93619    時間: 18-10-2009 18:16
所以我都計畫轉"盾"
作者: chunkit_66    時間: 19-10-2009 16:33
爪永遠無敵~~高暴高暴傷,符玉玩連環,只要平裝一定嬴,無論對方係咩兵種@_@
作者: chunkit_66    時間: 20-10-2009 21:39
7# Quentin~ 歡迎你搵人同我單挑@_@我叫爪.花小橙.岟
作者: Kratos~    時間: 28-10-2009 14:39
玩埋身 一定要夠硬....
作者: 無為    時間: 28-10-2009 15:51
兵種當然愈出愈勁,愈出愈弱出黎做咩

而且唔會你所講既唔公平             你自己都可以用遁甲天書轉呢個兵種
作者: 疾影乂夜月    時間: 28-10-2009 16:19
其實盾先屈機喔
一開頭佢用一招唔知乜野,你打佢1下,佢就會狂加hp,
跟住好啦,我廢事中計,之後盾有招技又自己加hp
重有呀,盾可以無啦啦一野出招打到你傻左,勁爆屈屈屈屈機囉
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
重有鉤,人地80lv高攻,又用唔知乜野,一野打到你冇左好多,果時我緊係走啦
跟住自己又無啦啦-hp,屈爆囉.......
唉gm.......
作者: Quentin~    時間: 28-10-2009 17:10
以前爪杖好屈,之後有連舞戟,而家又有盾鉤= =

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2