樂古Nakuz

標題: 大家認為有冇超能力者 [打印本頁]

作者: 12345685200    時間: 31-12-2008 23:02
標題: 大家認為有冇超能力者
我心信係有的
作者: 月祭_+    時間: 1-1-2009 12:06
之前睇過d書 係有o既
其中係 凌空飛行 好多科學家 電視台都試過想搵出佢有咩機關
但係點搵都係搵唔到 佢地試過係好多人面前由屋企2樓飛落花園再飛番去2樓
據知世界上只有幾個人可以 凌空飛行
作者: 12345685200    時間: 1-1-2009 15:32
同heroes個個一樣
作者: [S]好人    時間: 2-1-2009 02:17
咩叫超能力?
如果不合乎科學的就叫超能力,咁就肯定冇
作者: 幻后    時間: 2-1-2009 23:46
之前睇過d書 係有o既
其中係 凌空飛行 好多科學家 電視台都試過想搵出佢有咩機關
但係點搵都係搵唔到 佢地試過係好多人面前由屋企2樓飛落花園再飛番去2樓
據知世界上只有幾個人可以 凌空飛行 ...
月祭_+ 發表於 1-1-2009 12:06

本野叫咩名?
我想睇下條片多d- -
作者: sohing147    時間: 21-1-2009 19:00
我覺得你有既!!!!!
作者: -終場ソ使者-    時間: 22-1-2009 16:51
超能力係一種唔合邏輯既東西~
作者: 滅絕仔    時間: 22-1-2009 16:56
我只是看到氣場...不算超能力!
作者: Angellove    時間: 22-1-2009 17:48
應該有呱,如果吾係好多野都無法解析了
作者: -終場ソ使者-    時間: 22-1-2009 19:49
9# Angellove
解釋唔到就代表有超能力?
鬼,水怪...到而家都未解釋到,咁唔通水怪同超能力有關?
作者: >潑潑<    時間: 23-1-2009 20:45
應該有吧 , 那些預言者也是超能力者吧@@!
作者: 乂死神張乂    時間: 5-2-2009 18:05
[[onion_60]]我好想做超能力者
作者: -終場ソ使者-    時間: 5-2-2009 19:41
預言家係透過社會狀況,經濟,政治等方面去推測將來既事,
而呢d野大部份唔準確,唔算係超能力
作者: x文♂仔x    時間: 6-2-2009 01:17
凡信主的~必有能力....只要你成為秀茂坪基督教會的教友,,,你便可以隨機抽1個超能力
當中有:飛行,怪力,妖火,電擊等等~~還有很多很多的超能力~希望你能加入這個非牟利教會
作者: 滅絕仔    時間: 6-2-2009 15:10
凡信主的~必有能力....只要你成為秀茂坪基督教會的教友,,,你便可以隨機抽1個超能力
當中有:飛行,怪力,妖火,電擊等等~~還有很多很多的超能力~希望你能加入這個非牟利教會 ...
x文♂仔x 發表於 6-2-2009 01:17

你和那個信神的人也好了......一個不斷叫人相信,一個不斷叫人不信..
作者: ken456654    時間: 6-2-2009 18:13
這區被"神"入侵了嗎=.=''?
作者: CODE-GEASS    時間: 7-2-2009 19:16
超能力者應該是有的...
因為...報紙都報導過...外國有人...
身體會發出磁力...一接觸電器...
電器就會壞掉...需要別人幫忙才可以正常生活...
而超能力者真的有可能存在也應該是因為基因變種...
「或是像蜘蛛俠!?給某些蜘蛛(!?不是生物嗎...你蜘蛛俠上腦...?)
咬後基因突變...(神喔...有人蜘蛛俠上腦...)」
有「」的...不看好了...
作者: -終場ソ使者-    時間: 7-2-2009 19:22
呢d唔係叫超能力,我都聽過,佢好似係俾雷辟到,身體有殘餘既電子(大概係)
蜘蛛俠應該有可能,但係都唔算係超能力,基因改變而已-3-
有左蜘蛛既性能(可能100年之後有呢d人既出現)
講錯勿插
作者: 囧囧╳有神    時間: 10-2-2009 21:03
天大地大無奇不有 所有點冇又點
作者: danny831    時間: 11-2-2009 02:46
可能有人好似鬼童丸or君麻呂咁樣呢...
太囧了""
不過超能力呢d話唔埋真係有- -""
作者: Mr希    時間: 14-2-2009 19:25
每個人都有 只不過未發出黎

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2