樂古Nakuz

標題: 講真- -喵喵魔力..個人意見 [打印本頁]

作者: 憂悠    時間: 1-8-2008 11:05
標題: 講真- -喵喵魔力..個人意見
我都係因513玩唔到先換黎玩喵喵魔力
點知打隻野就升到45lv ...我o哂嘴
同埋技升2lv只需180 --
仲要有技能屋
開頭做咩職都得
我覺得咁樣唔好玩囉真係
無哂個d 要解任ga野..無哂意思
仲有lv太易升有咩用?? 我45lv 仲係1lv技...會令到人地唔會升技
技太易升咁個個都19技有意思咩?
技係要用自己時間同耐性去升- -
魔力成4倍- - 坎1粒賣出去千幾..10粒一萬
錢係好易搵- -不過真係太無意思了@@
都係覺得513好[[bao_39]]
作者: 聖天龍    時間: 1-8-2008 11:09
你5鐘2玩咪5好玩囉,,冇人阻到你的,,每個人都有5同的意見ma
作者: 憂悠    時間: 1-8-2008 11:10
原帖由 聖天龍 於 1-8-2008 11:09 發表
你5鐘2玩咪5好玩囉,,冇人阻到你的,,每個人都有5同的意見ma

完全無講過唔玩?只係個人意見
作者: arwa0301    時間: 1-8-2008 11:13
一句講哂...喵喵魔力改得太多
可能會冇咁好玩囉
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 11:15
你唔好當哂去坎打一轉就發達咁濟 唔計平日買裝呢?補mp呢?咪又係要貼番落去

況且 都係果句 玩得私服預左乜都快 你咁唔想快既 可以自己升上去

我朋友都係因為想享受個過程先慢慢自己上 你咁唔想當初又點解要打個npc?

你大可以慢慢等513出番黎再番去玩
作者: 聖天龍    時間: 1-8-2008 11:16
原帖由 憂悠 於 1-8-2008 03:10 發表

完全無講過唔玩?只係個人意見

513個傑做咩都冇同人講,,依加影都冇埋,,喵喵都有做齊先整野,,訂時更身,,513話停就停
停左到依加都5知搞緊咩,,等死人咩,,去喵喵好過
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 11:17
原帖由 聖天龍 於 1-8-2008 03:16 發表

513個傑做咩都冇同人講,,依加影都冇埋,,喵喵都有做齊先整野,,訂時更身,,513話停就停
停左到依加都5知搞緊咩,,等死人咩,,去喵喵好過

講到尾..d人只係貪513佢把d野設定到好似原服咁姐

根本上513冇乜野可以讚
作者: 聖天龍    時間: 1-8-2008 11:19
原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 03:15 發表
你唔好當哂去坎打一轉就發達咁濟 唔計平日買裝呢?補mp呢?咪又係要貼番落去

況且 都係果句 玩得私服預左乜都快 你咁唔想快既 可以自己升上去

我朋友都係因為想享受個過程先慢慢自己上 你咁唔想當初又點解要打個 ...

講得岩,,我去1轉坎有20粒魔石,,轉頭補血,,買野都冇晒喇,,果幾萬蚊用成世咩,,一陣就冇la
私服升lv快,,又5洗錢,,你想慢慢升未玩正服囉,,升到你傻呀,,十分認同你的講法!!
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 11:21
原帖由 聖天龍 於 1-8-2008 03:19 發表

講得岩,,我去1轉坎有20粒魔石,,轉頭補血,,買野都冇晒喇,,果幾萬蚊用成世咩,,一陣就冇la
私服升lv快,,又5洗錢,,你想慢慢升未玩正服囉,,升到你傻呀,,十分認同你的講法!!

可能佢地好享受係513果邊TK,狂爆粗,冇品人士既生活
作者: 聖天龍    時間: 1-8-2008 11:25
原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 03:21 發表

果到d人勁膠囉,,成日tk,,高lv好威咩,,長升長升,冇魔就走,,有咩好玩,,好似打黃子咁,,出技清怪,,d魔c用吸血,,咁叫清怪??
作者: SiuPang    時間: 1-8-2008 11:31
原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 11:15 發表

我朋友都係因為想享受個過程先慢慢自己上 你咁唔想當初又點解要打個 ...

唔知邊隻狗派人黎賣廣告 咁識幫喵喵 勁人
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 11:32
原帖由 聖天龍 於 1-8-2008 03:25 發表

果到d人勁膠囉,,成日tk,,高lv好威咩,,長升長升,冇魔就走,,有咩好玩,,好似打黃子咁,,出技清怪,,d魔c用吸血,,咁叫清怪??

我地呢邊就真係有心清啦..打風穴d弓手,格士同魔師都會出大範圍技能

就算唔出都會叫到佢出為止既..唔似果邊d人咁無品
作者: 憂悠    時間: 1-8-2008 11:37
呢 d 都 係 你 地 個 人 意 見
各 有 各 人 意 見
你 地 意 見 我 都 鑽 同
作者: s991098    時間: 1-8-2008 11:38
其實你話打一轉石成萬幾蚊,但你有冇去睇過道具店,1 set mp賣幾多錢-.-?我冇記錯法包1舊都要3600,1 set=3600x3=10800,我可以話俾你聽你打魔石賣果d錢唔多得去邊,因為買hp/mp已經洗左你一大半,如果你慣左用完mp就走人,咁講落去都冇意思
作者: 憂悠    時間: 1-8-2008 11:40
咪 係 呢 d 囉
m p 都 有 得 買
令 到 人 地 唔 會 整
個 人 意 見 !
作者: s991098    時間: 1-8-2008 11:43
原帖由 憂悠 於 1-8-2008 11:40 發表
咪 係 呢 d 囉
m p 都 有 得 買
令 到 人 地 唔 會 整
個 人 意 見 !

有人整,不過冇人買咁解,亦有人賣700mp以上,到時驚你嫌貴,自己又開隻人黎整[[yoyo_145]]
同埋道具店入面只會出售4lv以下既道具,4lv以上就要靠自己整,咁何來冇人會整出黎賣?

作者: *守護星∼    時間: 1-8-2008 11:44
k型= ="
你地話風穴d人唔清?
好搞笑lo"
大部分513既人都唔係咁喎"
有d人仲好心到無mp會請人食"
無品玩家個個服有"我唔信樓主玩緊私服無"
但你地d說話好像話緊513玩家個個都係咁"
如果你地係咁咁你地都唔會係一個有品玩家lo
作者: PUSSYnight    時間: 1-8-2008 11:44
你就唔會整..400mp都6400一件..1s都要過萬啦

邊有人咁傻走去咁貴買呀?(唔排除有錢冇掟使既人)[[bao_33]]
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 11:45
原帖由 SiuPang 於 1-8-2008 03:31 發表

唔知邊隻狗派人黎賣廣告 咁識幫喵喵 勁人

多謝哂wor 不過我唔係狗 如果我係狗 咁你都一定唔係人喇
作者: 小李子    時間: 1-8-2008 11:50
一大堆喵喵9- -
我估喵喵9月會汁
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 11:51
原帖由 小李子 於 1-8-2008 03:50 發表
一大堆喵喵9- -
我估喵喵9月會汁

你都幾勁 你係先知黎架?
作者: 憂悠    時間: 1-8-2008 11:52
原帖由 小李子 於 1-8-2008 11:50 發表
一大堆喵喵9- -
我估喵喵9月會汁

你 點 可 以 咁 講 - -
就 算 我 係 鍾 意 5 1 3
但 係人 地 玩 喵 喵 係 人 地 g a  決 定
你 地 鍾 意 你 唔 可 以 咁 講 呢
尊 重  番 人
作者: 小李子    時間: 1-8-2008 11:54
原帖由 憂悠 於 1-8-2008 11:52 發表

你 點 可 以 咁 講 - -
就 算 我 係 鍾 意 5 1 3
但 係人 地 玩 喵 喵 係 人 地 g a  決 定
你 地 鍾 意 你 唔 可 以 咁 講 呢
尊 重  番 人

佢地有尊重過我地咩?
一味係咁踏- -
作者: s991098    時間: 1-8-2008 11:54
原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 11:51 發表

你都幾勁 你係先知黎架?

可能佢睇得heros多,當左自己係片入面個日本肥仔,可以穿越時空[[yoyo_148]]
作者: s991098    時間: 1-8-2008 11:56
原帖由 小李子 於 1-8-2008 11:54 發表

佢地有尊重過我地咩?
一味係咁踏- -

想問下你係咪hkd戰士,入左好多錢落去513??有冇睇電視廣告,沈迷賭博,倒錢落海,而家轉一轉,叫做沈迷遊戲,倒錢落海.你明唔明呀??
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 11:56
原帖由 s991098 於 1-8-2008 03:54 發表

可能佢睇得heros多,當左自己係片入面個日本肥仔,可以穿越時空[[yoyo_148]]

你講野好有道理 我都有睇HEROES 好正
作者: 小李子    時間: 1-8-2008 11:57
原帖由 s991098 於 1-8-2008 11:56 發表

想問下你係咪hkd戰士,入左好多錢落去513??有冇睇電視廣告,沈迷賭博,倒錢落海,而家轉一轉,叫做沈迷遊戲,倒錢落海.你明唔明呀??

傻仔先會入錢- -
你似係果d
作者: ~秋天~    時間: 1-8-2008 11:58
其實宣傳一D好處都冇 人流多佐 要加CPU/RAM  唔係會大CUT/LAG
錢從何來 ? 最好D 513 人唔好黎玩  有留意既話 喵喵開佐半年有多   一毫子都未收過   係最近 要續約機房至籌錢 (自願性質 )   而且唔會開商店  只靠前日推出既 喵喵魔力營運基金
繼續運作  你大可以一毫子都唔洗出就可以玩魔力
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 11:58
原帖由 小李子 於 1-8-2008 03:57 發表

傻仔先會入錢- -
你似係果d

傻仔跟埋班傻仔玩D傻仔先會入錢既GAME
作者: *守護星∼    時間: 1-8-2008 11:58
哈..513d板主唔過來幫手既"
2邊都係得3,4個係到講"
但有d言論真係好唔尊重lo"

呢樣好像話全部513既人都係咁"
大把高lv人士都唔認為自己威咖啦= ="
魔師就死唔通唔用吸血咩"?
清怪大把人用大範圍技咖啦"
唔通魔師就咁打咩"?
作者: ~秋天~    時間: 1-8-2008 12:01
原帖由 小李子 於 1-8-2008 11:50 發表
一大堆喵喵9- -
我估喵喵9月會汁

由於剛剛續約機房既關係  合約為期半年/一年  所以9月係無可能會關閉   回覆前請搜集資料
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 12:01
原帖由 *守護星∼ 於 1-8-2008 03:58 發表
哈..513d板主唔過來幫手既"
2邊都係得3,4個係到講"
但有d言論真係好唔尊重lo"

呢樣好 ...

你又知佢講果D魔師就死先會出吸血?我想講呢,唔該你睇多次呢句先啦

"出技清怪,,d魔c用吸血"

你可能唔明up乜,幫你呢d中文底子差既人講明d

"叫人出技清怪,,但係d魔c就用吸血"

明未?
作者: 小李子    時間: 1-8-2008 12:05
原帖由 ~秋天~ 於 1-8-2008 12:01 發表

由於剛剛續約機房既關係  合約為期半年/一年  所以9月係無可能會關閉   回覆前請搜集資料

呵~
咁你咪睇下到時會唔會汁- -
同我講咩機房冇用- -
作者: *守護星∼    時間: 1-8-2008 12:05
原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 12:01 發表

你又知佢講果D魔師就死先會出吸血?我想講呢,唔該你睇多次呢句先啦

"出技清怪,,d魔c用吸血"

你可能唔明up乜,幫你呢d中文底子差既人講明d

"叫人出技清怪,,但係d魔c就用吸血"

明未?

咁我諗佢中文底俾我仲差"
出技清怪 魔c用吸血"
佢無打叫佢..點知班魔c咁賤"
仲有...樓主跟魔c組個?團"
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 12:05
原帖由 ~秋天~ 於 1-8-2008 04:01 發表

呢句真係冇得頂喇

除非出左咩意外姐

否則喵喵都係會依足合約

唔似d gm 合約都未知到未

就係度玩潛水汁ser
作者: ~秋天~    時間: 1-8-2008 12:10
原帖由 小李子 於 1-8-2008 12:05 發表

呵~
同我講咩機房冇用- -

咁你放長雙眼睇落去 同你講的確冇用 因為你根本不經思考就
回覆  時間證明一切
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 12:11
原帖由 小李子 於 1-8-2008 04:05 發表

呵~
同我講咩機房冇用- -

笑死 好似好肯定9月實汁粒咁
作者: 聖天龍    時間: 1-8-2008 12:14
原帖由 *守護星∼ 於 1-8-2008 04:05 發表

咁我諗佢中文底俾我仲差"
出技清怪 魔c用吸血"
佢無打叫佢..點知班魔c咁賤"
仲有...樓主跟魔c組個?團"

我中文差都可以拎全級頭果幾名,,唉,,知你中文好喇,,得閒教下我囉,,咁勁
作者: manyiko    時間: 1-8-2008 12:17
認同升LV升技太易唔係咁好(我指升LV易係升到50幾果個NPC)
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 12:19
原帖由 manyiko 於 1-8-2008 04:17 發表
認同升LV升技太易唔係咁好(我指升LV易係升到50幾果個NPC)

對唔住 你點打都冇可能升到50lv 唔信試下
作者: ~秋天~    時間: 1-8-2008 12:19
原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 12:11 發表

笑死 好似好肯定9月實汁粒咁

樂古出佐一個預言家
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 12:20
原帖由 ~秋天~ 於 1-8-2008 04:19 發表

樂古出佐一個預言家

仲勁過預言家 竟然以肯定性質黎預言
作者: s991098    時間: 1-8-2008 12:23
原帖由 小李子 於 1-8-2008 12:05 發表

呵~
同我講咩機房冇用- -

你個太監仔學咩人玩遊戲?你好似唔應該黎未來,古代先係你既地方,你不如幫手解開中國歷來既奇案仲好,係到托杉?
作者: 森林小妖    時間: 1-8-2008 12:25
原帖由 s991098 於 1-8-2008 04:23 發表

你個太監仔學咩人玩遊戲?你好似唔應該黎未來,古代先係你既地方,你不如幫手解開中國歷來既奇案仲好,係到托杉?

笑左 小李子太監
作者: wmh031204    時間: 2-8-2008 00:11
513嘈喵喵就唔得
喵喵嘈513就得 咩世界?
作者: ki仔    時間: 2-8-2008 03:31
原帖由 wmh031204 於 1-8-2008 16:11 發表
513嘈喵喵就唔得

圍插既世界囉 明沒
作者: 火豬xD    時間: 2-8-2008 05:49
原帖由 wmh031204 於 2-8-2008 00:11 發表
513嘈喵喵就唔得

依D就系喵喵既玩家質素囉XD
作者: 風流無罪    時間: 4-8-2008 10:12
原帖由 火豬xD 於 2-8-2008 05:49 發表

講得好 我同意 :handshake
作者: 133133    時間: 4-8-2008 10:19
原帖由 火豬xD 於 2-8-2008 05:49 發表

係lo 成日講到喵喵魔力幾好
到底有幾好有版俾你睇
作者: 隊長    時間: 4-8-2008 10:27
原帖由 133133 於 4-8-2008 02:19 發表

係lo 成日講到喵喵魔力幾好
到底有幾好有版俾你睇

講真 我玩喵喵  玩左兩日就覺悶了 我都係玩Fez慢慢等513算=_=
作者: 風流無罪    時間: 4-8-2008 10:29
原帖由 隊長 於 4-8-2008 10:27 發表

講真 我玩喵喵  玩左兩日就覺悶了 我都係玩Fez慢慢等513算=_=

話時話我都想玩fez 但係我台神機 唔比我玩 哈哈
作者: 隊長    時間: 4-8-2008 10:30
原帖由 風流無罪 於 4-8-2008 02:29 發表

話時話我都想玩fez 但係我台神機 唔比我玩 哈哈

算啦 fez 冇國戰打就ok悶-_-
作者: rayhope    時間: 4-8-2008 13:37
原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 11:21 發表

我本來都唔想串你嫁啦,你喵喵果邊好好呀~!你又米吸納緊513d人,甘你喵喵都係垃圾ser啦,你甘講一定好多人走lo~!
作者: ~星雲~    時間: 4-8-2008 13:46
原帖由 隊長 於 4-8-2008 10:27 發表

叫個預言家  預言下513幾時開 [[bao_28]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2