樂古Nakuz

標題: 賣正服水ser 低lv acc 包左月 7 月28先入 仲有50點 有20m+幾隻寵 [打印本頁]

作者: a97113    時間: 29-7-2008 16:13
標題: 賣正服水ser 低lv acc 包左月 7 月28先入 仲有50點 有20m+幾隻寵
唔知可唔可以賣acc 如有得失 請del
正服水ser 低lv acc 包左月 7 月28先入 仲有50點 有20m+幾隻寵

18lv封c 2技 有20M
掉7丸子 82 137 32 28 29 bp:4 3 1 3 9  106精
檔赤熊
賣200$左右  100$月卡 100$加埋d錢寵 200$  可以散買錢 一次最小買5m  1000魔錢=10HKD
銀行入數 有意可平
msn:a97113@hotmail.com

作者: a97113    時間: 29-7-2008 17:50
push~~~~~~
作者: a97113    時間: 29-7-2008 20:23
PUSH~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: aI[Ni]安    時間: 30-7-2008 18:41
10=1000魔幣..你都幾好搵...我又重玩下..呃下人錢先@@
作者: 133133    時間: 30-7-2008 19:35
1000魔錢=10hkd 我笑撚左
作者: tszhei12    時間: 30-7-2008 20:30
1000魔錢=10HKD
廿萬魔錢=2000hkd????

[[onion_10]]
笑大人個口[[onion_73]]
作者: 影‥    時間: 31-7-2008 00:29
樓主你是不是打錯了?
1000魔幣是不可能換到10HKD喔
現時100萬魔幣=25元
作者: laikilaiki    時間: 31-7-2008 11:13
佢咁既ac除左話有張點卡之外
淨ac值10蚊港紙都唔知有冇
作者: 4121991    時間: 31-7-2008 14:34
2.0果陣都係100hkd 50m.....
e家洗鬼...
作者: Max    時間: 31-7-2008 17:44
咪撚醒目啦kai子....你估水平新ser就可以開天殺價,坐地起價至撚憎
作者: laikilaiki    時間: 1-8-2008 20:14

有個新ser叫水平?

冇玩正服好耐...唔多知

我一玩2.0果陣
買一張點16m

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2