樂古Nakuz

標題: 本人在這對各位支持我要上魔力私服 說聲對不起 [打印本頁]

作者: 傑〞    時間: 29-7-2008 13:04
標題: 本人在這對各位支持我要上魔力私服 說聲對不起
其實我要上魔力 私服 不只是我一個人開的
我和我的拍檔最近因為一些問題   因此不能再合作 為各位玩家 提供服務
在這向各位 說對不起
我在此post 向大家(支持了我要上魔力的玩家) 說對不起 因為本私服 不能再運作

作者: samlosir    時間: 29-7-2008 13:05
標題: 頂你咩 昆 錢
大家唔好再玩呢個私服了
作者: 133133    時間: 29-7-2008 13:06
~~~~~~~~~~~~~~~~~

作者: fuxkyou    時間: 29-7-2008 13:06
愛你媽媽,收皮啦,叻叻
作者: 133133    時間: 29-7-2008 13:07
喂~你個ac新開架波 呃9人?
作者: rainbowck    時間: 29-7-2008 13:09
註册時間29-7-2008

邊位咁無聊特登開個帳號黎扮傑
作者: bull    時間: 29-7-2008 13:10
新ac黎架wo你,連個名都唔同左,信你致奇啦!!

唔好信佢!
作者: 133133    時間: 29-7-2008 13:12
潮童開潮帖 博上位定想俾人插?
作者: rainbowck    時間: 29-7-2008 13:12
有心等513既   唔好信呢位所講= =

佢會唔會係其他私服既人  扮傑講野   拉下人
作者: 玩具    時間: 29-7-2008 13:21
唔好扮人啦喂,
帖子1 積分2
作者: lui!    時間: 29-7-2008 13:30
原帖由 傑〞 於 29-7-2008 13:04 發表
其實我個腦有d唔正常既
我個腦最近有d問題   因此不能再運作 為各位玩家 提供歡笑/\/\"
在這向各位 說對不起
我在此post 向大家(支持了[我個腦有問題]) 說對不起 因為本人 不能再運作

岩哂你.><"
作者: 嵐=]    時間: 29-7-2008 13:49
check 佢ip 啦 ~
作者: killer126156    時間: 29-7-2008 13:53
膠都費事比[[bao_32]]
作者: laikilaiki    時間: 29-7-2008 14:09
假傑
你算啦

你媽咪咁教你架

呃人??
作者: 邪仔^    時間: 29-7-2008 14:36
你前世無比人小過..
7月29日開既ac你當人真系你咩..你系咪傻嫁
你牙媽教你開post嫁??
你呃人你都用下你個屎忽腦喇

作者: 小李子    時間: 29-7-2008 14:48
傻仔...
以為咁樣呃到人咩?
訓la柒頭
作者: 雪山的小杰    時間: 29-7-2008 15:04
上面唔好醒目啦
呢個係假傑黎架
註冊日期29-7-08
作者: iamkihahaha    時間: 29-7-2008 15:06
我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<
作者: iamkihahaha    時間: 29-7-2008 15:12
我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<我唔信傑西會咁做 >_<
作者: Pang仔    時間: 29-7-2008 16:38
kai子...昆人都未識呀....
作者: rayhope    時間: 29-7-2008 16:43
作都作得衰過人,你作之前有冇用腦架(我估你冇lo)
我就話你根本就做事唔經大腦,有乜理由積分得過2先得架,你根本就係想挖人走,係到扮汁粒,,估我地會上當,正一蛋散~!

我地一於張呢張帖推到山頂,唔好比佢趺入無底深潭呀~!
作者: iamkihahaha    時間: 29-7-2008 16:45
作都作得衰過人,你作之前有冇用腦架(我估你冇lo)
我就話你根本就做事唔經大腦,有乜理由積分得過2先得架,你根本就係想挖人走,係到扮汁粒,,估我地會上當,正一蛋散~!

我地一於張呢張帖推到山頂,唔好比佢趺入無底深潭呀~!
作者: 小心火燭∼*    時間: 29-7-2008 16:46
咪扮野 xxx你 你係咪得閒得制冇野do!!!!!你xx
作者: .aR麟    時間: 29-7-2008 16:53
果條kai子 一定食左藥 谷精上腦 引由大腦分泌失調 所以令到佢自己胡言亂言
搵人送佢入青山喇
作者: mowingmo    時間: 29-7-2008 17:02
邊個傻仔扮人呀-.-
都唔用腦
作者: CHUN`    時間: 29-7-2008 19:02
我信到你十足=D
作者: arwa0301    時間: 29-7-2008 19:05
好好笑=.=
發得一個貼都知佢係假傑啦...
作者: toni0601    時間: 29-7-2008 21:24
你認為邊個會比你個87仔昆到?0?
作者: 廢傑係最狗    時間: 8-8-2008 15:26
樓上on9仔[[bao_33]]
作者: kwong6545    時間: 8-8-2008 15:56
好能想打你

見到你個死人名 明顯都on兜
作者: 黑龍騎士`    時間: 8-8-2008 16:05
妖,咪撚煩呃post
作者: 挑戰樂古    時間: 8-8-2008 18:09
傑 講問可以....
宜家你停左513   我地d玩家會冇左一d可以賺錢既機會  你係咪應該俾番一d野我地呢  如果唔俾我相信會有一半既玩家轉去喵喵囉  個人見解唔同  唔尻鋸我咁講咪留言

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2