樂古Nakuz

標題: HKBN 有無方法手動轉ip 或佢會自動轉ip? [打印本頁]

作者: E仔J    時間: 12-7-2008 12:18
標題: HKBN 有無方法手動轉ip 或佢會自動轉ip?
想玩果隻combat 槍game 一日只能用佢free acc 3 time,

如果改到咁咪可以唔洗1日先玩得個3次 30分鍾

作者: kit傑    時間: 12-7-2008 15:16
原帖由 E仔J 於 12-7-2008 12:18 發表
想玩果隻combat 槍game 一日只能用佢free acc 3 time,

有無人有方法轉ip 咁咪可以全日玩,and 或有無人有佢個會員acc唔洗cut acc比我地用=3='

第一條問題答左你先
你可以打電話去HKBN個服務熱線到 叫佢幫你轉IP
電話係128 100

第二條問題就係D acc要比錢
應該就唔會有比到你
因為d acc斷流量 或者 月費計
冇人會比你= ]
作者: E仔J    時間: 12-7-2008 22:42
月費計咪岩/_\用盡佢
作者: 悠月    時間: 12-7-2008 23:19
標題: 回復 3# 的帖子
聽朋友說好似可改proxy but 點改就不知了- -
我試下幫你找吧
作者: *Yo”威∼*    時間: 13-7-2008 05:26
咁轉ip可吾可以玩其他國家既game?
如果台灣game封左hk ip咁轉左玩吾玩到台灣game?
作者: kit傑    時間: 13-7-2008 09:19
原帖由 *Yo”威∼* 於 13-7-2008 05:26 發表
咁轉ip可吾可以玩其他國家既game?
如果台灣game封左hk ip咁轉左玩吾玩到台灣game?

1.轉ip 有分幾種
睇你係用proxy/VPN黎轉IP  定係網絡供應商到轉IP
如果係proxy/VPN黎轉IP係可以
如果係網絡供應商到轉IP = 冇分別,都係個個區碼,D尾數唔同左xD(ban ip專用)

2.如果台灣Game封左香港ip
就要用proxy/VPN黎解決呢個問題
作者: EY3P    時間: 13-7-2008 18:07
-V-第二個問題超無聊~美國VPN月費一百蚊~有冇人會比你
作者: tocheukho    時間: 27-7-2008 23:58
我教你啦 見你咁慘

作者: kimo1158    時間: 31-7-2008 19:35
thxthx so nice
作者: yAN!    時間: 5-8-2008 19:04
搵緊ip野ing""
作者: 阿聲    時間: 14-8-2008 15:45
可以打電話叫佢轉ip!?
我依家先知= ="
作者: 12366    時間: 23-8-2008 17:32
標題: 回復 17# 的帖子
佢一定會問您無啦啦點解要轉ip呀
用froxy好過
作者: aretheone    時間: 6-4-2009 13:57
[[bao_50]]
作者: 銀河列車    時間: 9-4-2009 04:13
我都想知...
有冇辦法轉做海外ip?
作者: kobe5666    時間: 3-6-2009 03:49
thx~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: costahaha    時間: 11-7-2009 06:41
[[onion_40]]
作者: bego2006    時間: 16-7-2009 00:22
1.轉ip 有分幾種
睇你係用proxy/VPN黎轉IP  定係網絡供應商到轉IP
如果係proxy/VPN黎轉IP係可以
如果係網絡供應商到轉IP = 冇分別,都係個個區碼,D尾數唔同左xD(ban ip專用)

2.如果台灣Game封左香港ip
就要用proxy/ ...
kit傑 發表於 13-7-2008 01:19

NONONO= =
3種都得= =
我都係HKBN
但IP係歐洲IP= =
之前台灣楓之谷仲係封緊香港IP果時
我入到台楓- -
作者: 9948329123    時間: 16-7-2009 22:31
好心你班人 唔識就算把啦
轉ip駛搞咁多野?
樓主想知自己pm我啦
係控制台搞咖,一次轉一個ip
或者你自己開登錄檔一次轉一個
作者: chen-i誠x    時間: 16-7-2009 22:38
=___=有線有無得轉架?
我都想轉啊
作者: Star_Coconut    時間: 1-8-2009 20:32
我試左.....但轉唔到....... 改完個 physical address . 再用返個 whatismyipaddress ...個ip無變...[[bao_35]]
作者: qkhk007    時間: 2-8-2009 15:23
我想問下router,8#個方法得唔得??
如果唔得,咁請問有咩方法??
作者: 9948329123    時間: 8-8-2009 14:14
睇到咁多人扮專家真係覺得好可憐/ . \
作者: 9948329123    時間: 8-8-2009 14:16
NONONO= =
3種都得= =
我都係HKBN
但IP係歐洲IP= =
之前台灣楓之谷仲係封緊香港IP果時
我入到台楓- -
bego2006 發表於 15-7-2009 16:22

你講野好神級 你hkbn用到歐洲ip 打個教學出黎俾大家睇下
一係cut張圖show個ip出黎我同你check check^^
作者: sfs00784    時間: 30-9-2009 09:27
Thanks~!@@##############
作者: [H]中華英雄    時間: 3-10-2009 04:54
[[onion_59]]JSN 封左呢個post佢啦 成年嫁啦= =......
作者: tocheukho    時間: 3-10-2009 23:29

轉自信天的無限未知空間 http://xn--vuq19t.U W A N T S.com

好多人以為香港寬頻係固定IP 冇得轉,原來其實好簡單就轉到,

若有需要朋友可嘗試一下~~
首先可先檢查一下自己IP
http://www.whatismyip.com/
之後到:
在〔開始〕→〔執行〕→鍵入〔cmd〕→〔ipconfig/all〕

出現以下畫面

抄下呢個Physical Address
之後到控制台-->網路連線-->右click區域連線-->內容-->設定-->進階-->本地管理位址

係右邊數值空格打之前抄下的Physical Address,隨意改一個字(0-9,A-F)最後按確定便完成~~
完成後你可以再檢查一次你IP是否已更改~~
http://www.whatismyip.com/

不同網絡卡可能會有不同設置選單,但只要找到「本地管理位址」就可以!

作者: moktszchung    時間: 5-10-2009 22:14
哩個方法 好似改黎都冇用
只係改改後面兩個碼好似同樣係hkbn既ip

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2